Cum se resetează sau elimină parola pentru setările Bitdefender

Pierderea accesului la setările Bitdefender din cauză că ați uitat parola setată în Setări → General poate fi frustrantă, dar există modalități de a redobândi accesul la setările produsului fără a compromite securitatea dispozitivului dvs. Urmând pașii descriși în acest ghid, veți putea reseta sau elimina parola de la setările Bitdefender și veți putea redobândi controlul asupra preferințelor dvs. de securitate.

 

Metoda 1: Folosiți contul Bitdefender Central

Dacă v-ați abonat la Bitdefender Small Office Security, puteți crea o parolă pentru a proteja setările soluției de securitate pe toate dispozitivele care fac parte din acest abonament.

Iată cum să dezactivați parola pentru setări atunci când utilizați Bitdefender Small Office Security:

1. Conectați-vă la contul dumneavoastră Bitdefender Central la https://central.bitdefender.com.
2. Selectați Dispozitivele mele din meniul din stânga și faceți clic pe Configurează o parolă de administrator.

Configurează o parolă de administrator

3. Dezactivați opțiunea Parolă administrator din cadrul secțiunii Dispozitivele mele. Culoarea comutatorului se va schimba din albastru în gri.

Cum se elimină parola pentru setările Bitdefender

Parola setată pentru setările Bitdefender va fi dezactivată pe toate dispozitivele care utilizează abonamentul Bitdefender Small Office Security.

  • Dacă doriți să configurați o nouă parolă pentru setări, reactivați "Parolă administrator" și introduceți parola dorită, apoi faceți clic pe "Configurează parola" pentru a finaliza procesul.

 

 

Metoda 2: Dezinstalarea și reinstalarea Bitdefender

Dacă metoda de mai sus nu funcționează sau dacă dețineți un alt abonament, puteți reinstala Bitdefender. Această acțiune va reconfigura soluția de securitate Bitdefender cu setările implicite.

Iată cum se poate dezinstala și reinstala cu ușurință Bitdefender pe computer: https://www.bitdefender.ro/consumer/support/answer/29639/