Cum pot repara Bitdefender dacă nu funcționează corect pe calculator?

Dacă Bitdefender este instalat pe un calculator Windows și nu funcționează corect, afișează erori sau nu răspunde la comenzi, este suficient să dezinstalați și să reinstalați Bitdefender pentru a-l repara. Nu vă faceți griji cu privire la abonamentul dumneavoastră, reinstalarea Bitdefender pe același dispozitiv este considerată drept un dispozitiv separat și nu afectează cu nimic valabilitatea.

În acest articol, veți găsi o modalitate ușoară de a repara produsul Bitdefender dacă acesta nu funcționează la parametrii normali pe PC-ul dumneavoastră. Urmând această procedură de reinstalare, setările personalizate sunt salvate și vor fi disponibile în produsul reinstalat. Alte opțiuni Bitdefender pot fi restabilite la configurația implicită.


 

VIDEO - Cum pot repara Bitdefender când nu funcționează corect pe calculator?

 

 

Cum se poate repara Bitdefender folosind opțiunea de reinstalare

Pentru a dezinstala și reinstala Bitdefender pe computerul dumneavoastră, urmați pașii de mai jos.

Notă: Aceste instrucțiuni funcționează numai pe calculatoare Windows pe care un produs de securitate Bitdefender este deja instalat. Dacă Bitdefender nu este instalat pe dispozitivul dumneavoastră și doriți să instalați din nou programul Bitdefender pe același dispozitiv sau ați schimbat calculatorul, urmați acești pași în schimb - Instalarea pe un alt dispozitiv: Cum pot reinstala, transfera sau proteja alte sisteme cu Bitdefender?

1. Apăsați în același timp pe tastatură.tasta cu logo Windows windows key  și tasta R.

1737 1

2. Tastați appwiz.cpL în caseta care apare și apoi apăsați Enter pe tastatură.

appwiz.cpl

3. Această acțiune va deschide secțiunea Uninstall or change a program din Control Panel. In lista programelor instalate, faceți clic dreapta pe numele produsului de securitate Bitdefender, apoi selectai Uninstall.

Pentru a repara Bitdefender, mai întâi selectati Uninstall din Control Panel

4. Alegeți opțiunea Reinstalare din fereastra care apare pe ecran.

5. Va apărea o nouă fereastră. Așteptați până când programul este dezinstalat, apoi faceți clic pe Repornire dispozitiv.

6. După repornirea sistemului, produsul Bitdefender se va descărca automat din nou.

7. După ce descărcarea este finalizată, faceți clic pe butonul Instalare, apoi așteptați ca procesul sa se încheie.

8. La final, faceți clic pe butonul Finalizare. Soluția de securitate Bitdefender este acum reinstalată.

 

Dacă ați urmat toți pașii oferiți în acest scurt ghid, ați reușit să reparați cu succes Bitdefender și software-ul ar trebui să fie perfect funcțional pe calculatorul dumneavoastră.