Funcțiile Parental Control

Limitări de dispozitiv

Bitdefender Parental Control este proiectat să funcționeze pe toate platformele majore: Windows, Android, macOS și iOS. Deoarece fiecare sistem de operare are propriile sale limitări, unele funcții ar putea să nu funcționeze pe toate platformele.

 

Aplicații

Vedeți ce aplicații și programe utilizează copilul dvs. și luați măsurile corespunzătoare atunci când considerați de cuviință.

Disponibil pe: Windows, macOS și Android.

 

Site-uri

Selectați categoriile de conținut pe care doriți să le păstrați departe de copiii dvs. dintr-o listă predefinită. De asemenea, puteți permite sau bloca manual anumite URL-uri.

Disponibil pe dispozitive: Windows, macOS și Android.

Această funcție este disponibilă pentru majoritatea dispozitivelor IoT împreună cu produsul Bitdefender BOX și numai în timp ce dispozitivele sunt conectate la rețeaua Bitdefender BOX.

 

Contacte telefon

Vă oferă acces la cele mai recente contacte telefonice ale copilului dumneavoastră.

Disponibil numai pe dispozitivele iOS și Android.

 

Locația copilului

Asigurați-vă că puştii sunt în regulă chiar și atunci când nu sunt aproape. Urmăriți-le locația, astfel încât să știți întotdeauna unde se află, sau scăpați-i de un apel in plus - lăsați-i să vă anunțe că sunt în regulă cu Safe Check-in.

Disponibil pe Android și iOS.

 

Timp de utilizare

Verificați cât timp petrece copilul dvs. pe un anumit dispozitiv și când. Ajutați-i să-și construiască obiceiuri sănătoase, atât online cât și offline.

Disponibil pe: Windows, macOS și Android.

În prezent, pe iOS este disponibilă doar funcționalitatea Programe. Timpul petrecut pe dispozitiv nu poate fi urmărit.

Această caracteristică este disponibilă pentru majoritatea dispozitivelor IoT împreună cu produsul Bitdefender BOX numai în timp ce dispozitivele sunt conectate la rețeaua Bitdefender BOX.

 

Rapoarte și notificări prin e-mail

În calitate de părinte, primiți un rezumat al activității online a copilului prin e-mail, într-un raport zilnic, săptămânal sau lunar. De asemenea, sunteți înștiințat în panoul de bord părinte când copilul încearcă să acceseze site-uri web sau aplicații blocate, părăsește zonele sigure sau intră în zone restricționate, trimite sau primește un apel sau un text de la un număr de telefon blocat / necunoscut sau când copilul dezinstalează / încearcă să dezinstaleze aplicația Parental Control.