Set de dezvoltare software (SDK) pentru dispozitive mobile

Mai multe seturi SDK și soluții cu rebranding

Programe malware Android în creștere

În 2013, AV-Test a înregistrat 1,7 milioane de mostre unice de malware android, ceea ce reprezintă un număr de 6 ori mai mare comparativ cu anul anterior. Autorii de cod periculos încep să-ți redirecționeze atenția către această platformă, iar hackerii încep să avanseze în direcția furtului de informații confidențiale. Autentificarea pe două niveluri, despre care se știa că oprește infractorii online, nu mai este suficient de intimidantă pentru acești autori de cod periculos, astfel încât pentru soluționarea acestei amenințări este nevoie de o combinație de diferite produse de securitate.

Cea mai slabă verigă

Securitatea antimalware este atât de puternică pe cât este cea mai slabă verigă. Pentru multe organizații dezvoltarea platformei dispozitivelor mobile a adus multe probleme și dureri de cap. Utilizatorii individuali și organizațiile se străduiesc să pună în aplicare măsuri care să prevină atacurile programelor periculoase. Cu toate acestea, companiile produc din ce în ce mai multe aplicații pentru a permite utilizatorilor să folosească dispozitive mobile cu ajutorul cărora interacționează cu partenerii de afaceri, plătesc pentru bunuri și comunică informații confidențiale.

Deghizarea informațiilor

S-a înregistrat o creștere semnificativă a numărului de aplicații mobile dezvoltate și deghizate în programe distractive și inocente. Fără să știe, utilizatorii descarcă aplicații inocente pe dispozitivele lor mobile. Aceste aplicații inofensive trimit informații confidențiale care ar putea compromite utilizatorii și informațiile companiei stocate pe aceste dispozitive mobile. Deși unele dintre aceste aplicații nu pot fi identificate imediat ca fiind periculoase, anumite aplicații mobile trimit informații necriptate despre parole, mesaje text sau numere de telefon către persoane necunoscute.

Set de dezvoltare software (SDK) antivirus pentru dispozitive mobile

Mobile Antivirus SDK nu necesită o conexiune la internet pentru a identifica programele malware sau adware de pe Android. Este ideal pentru acele companii care doresc să ofere scanare malware fără acces la rețea sau o conexiune la rețeaua de telefonie mobilă.

Set de dezvoltare software (SDK) antivirus online pentru dispozitive mobile

Mobile Online Antivirus SDK scanează aplicațiile Android în cloud-ul antimalware Bitdefender. Puteți crea o caracteristică de Scanare la cerere pentru scanarea fișierelor dvs. în vederea identificării programelor malware sau puteți permite dispozitivului să scaneze automat orice aplicație care a descărcat un fișier, caracteristică cunoscută sub denumirea de Scanare la accesare. Dacă fișierul este periculos, puteți transmite utilizatorului o avertizare. Acesta decide dacă să instaleze sau nu aplicația respectivă. Totul este procesat în Cloud-ul Bitdefender, ceea ce minimizează consumul bateriei și nu afectează puterea de procesare.

Set de dezvoltare software (SDK) de securitate web pentru dispozitive mobile

Mobile Web Security SDK scanează site-urile pentru a le identifica pe cele periculoase și notifică utilizatorul. Acesta interceptează noile adrese URL atunci când se deschide o nouă sesiune de browser și notifică utilizatorul dacă URL-ul respectiv este periculos sau nu.

Mobile Security Rebrand

Bitdefender are un pachet de securitate pentru telefonul mobil care este disponibil acelor parteneri care doresc să ofere rapid o soluție mobilă clienților lor existenți și potențiali. Este o metodă rapidă și ușoară de furnizare a unei soluții care să vină în completarea soluției de securitate existente sau să asigure o soluție sub marca proprie care să valorifice brand-ul companiei.

Clueful for iOS and Android

În fundal, anumite aplicații pentru telefonul mobil pot trimite informații confidențiale către dezvoltatorii programului. Bitdefender Clueful vă permite să vedeți ce tip de informații sunt accesibile producătorilor de aplicații pentru telefonul mobil înainte de instalarea pe un dispozitiv mobil. Există mai mult de o sută de elemente identificate în Bitdefender Clueful care să vă ajute să stabiliți dacă aplicațiile respective trimit sau nu informații confidențiale.