Bitdefender Software Development Kits (SDK-uri) pentru soluții de securitate pentru endpoint-uri

Tehnologie antimalware premiată pentru soluțiile de securitate pentru endpoint-uri. Eficiență și performanță superioare.

 • Mereu pe primele locuriîn cadrul testărilor realizate de AV-Test și AV Comparatives pentru cinci ani la rând, cu eficiență și performanță superioare.
 • Integrare ușoară și flexibilă.
 • 100% rată de detecțieîn cadrul primului Test de securitate pentru companii realizat de AV-Comparatives în 2019.
 • Arhitectură pe niveluri cu tehnologie avansată de învățare automată.
 • Rezultate excelente pentru toate sistemele de operare iar tehnologia noastră se situează mereu pe prima poziție în cadrul testului Mac OSX.
Tehnologia Endpoint security - protecție premiată

Protecție premiată.

Tehnologia pentru endpoint-uri de la Bitdefender este testată pe câmpul de luptă, având succes împotriva amenințărilor avansate și sofisticate datorită unei abordări adaptive, pe niveluri, de generație următoare. Tehnologiile noastre patentate de învățare automată, combinate cu monitorizarea comportamentului și tehnicile noastre de detectare a atacurilor ne permit să prevenim, să detectăm și să blocăm amenințările care le scapă soluțiilor tradiționale pentru protecția endpoint-urilor și așa-zișilor „antiviruși de generație următoare”.

 • Locul întâiîn cadrul Testului de securitate pentru companii realizat de AV-Comparatives în 2019, cu o rată de detecție de 100% în lumea reală și 0 fals pozitive.
 • Protejează endpoint-urile cu motorul premiat Antimalware.
 • Detectează amenințările de tip „zero-day” sau chiar amenințările necunoscute cu arhitectură de securitate antimalware cu niveluri multiple.
 • Include tehnologii înainte de, la sau după executare .
CISO administrând multiple niveluri de securitate

Niveluri multiple de apărare.
Șanse minime de breșe de securitate.

Bitdefender oferă unul dintre cele mai complete pachete de tehnologie la nivel global. Soluțiile noastre nu se limitează la antimalware, ci cuprind și un set vast de anti-spam, anti-ransomware, anti-exploit, și mulți alți interceptori, dar și sisteme sandbox, soluții pentru mobil și chiar IoT. Toate aceste caracteristici și module performante pot fi integrate cu ușurință în soluțiile de protecție pentru endpoint-uri.

 • ATC sau Advanced Threat Control monitorizează în mod proactiv și dinamic procesele care rulează pentru detectarea comportamentului periculos, etichetând constant activitatea suspectă.
 • Filtrarea web blochează tentativele de phishing, fraudă sau site-urile web periculoase prin scanarea traficului HTTP(S). În plus, permite blocarea URL-urilor în funcție de categorie.
 • Bitdefender Firewall asigură protecția endpoint-urilor cu ajutorul unui firewall dublu, care dispune de întreaga gamă de caracteristici.
 • Soluția noastră anti-ransomware adaugă încă un nivel de protecție pentru datele dumneavoastră cu caracter sensibil.
Profitați de oferta noastră flexibilă

Modele de licențiere flexibile

Bitdefender utilizează modele diferite de afaceri și opțiuni de licențiere pentru a se adapta nevoilor dumneavoastră de afaceri. Puteți alege să integrați tehnologia Bitdefender în propriile produse sau servicii, să o oferiți sub forma unui add-on suplimentar sau să îl furnizați clienților deja existenți sub forma unei versiuni îmbunătățite/adiacente. Îl puteți chiar și instala pentru utilizare la nivel intern.

 • Modelul de afaceri flexibil de la Bitdefender vă va permite să oferiți abonamente lunare, anuale, pe mai mulți ani, bazate pe utilizare sau orice alt tip de abonament de care aveți nevoie.
 • Soluțiile noastre pentru endpoint-uri nu sunt doar ușor de implementat, ci și incredibil de ușor de administrat dintr-un punct centralizat.
 • Arhitectura noastră de ultimă generație va reduce o mare parte din sarcinile IT asociate de obicei cu astfel de integrări.
Oferiți produsului dvs. șansa de a oferi cea mai bună securitate pentru dispozitivele mobile

Mobilitate superioară

Soluția noastră antimalware pentru mobil identifică aplicațiile cu malware înainte de a putea fi instalate complet pe un telefon mobil sau pe o tabletă. Integrarea produselor antimalware pentru mobil în serviciile dumneavoastră oferă partenerilor și clienților dumneavoastră un sentiment mai puternic de siguranță și le consolidează încrederea în oferta dumneavoastră. Partenerii noștri utilizează deja soluțiile Bitdefender pentru mobil pentru a:

 • Creșterea veniturilor din vânzarea produselor de securitate.
 • Creșterea valorii produsului sau serviciului prin extinderea bazei de utilizatori.
 • Îmbunătățirea avantajuluiîn competiția cu alți furnizori.

SDK-uri aplicabile

Antimalware SDK

SDK-ul Antimalware de la Bitdefender oferă un set de tehnologii de protecție pe niveluri multiple, cotate numărul unu în industrie, care pot fi integrate soluției dumneavoastră pentru a aduce îmbunătățiri și pentru a justifica caracteristici suplimentare premium de la clienții deja existenți care utilizează soluții mai vechi. SDK-ul nostru poate fi folosit și pentru a profita de noi oportunități, prin răspunsul la cererea de suite de protecție de pe piață.
SDK-ul Antimalware de la Bitdefender poate fi implementat cu ușurință în endpoint și poate fi de asemenea combinat cu o gamă largă de tehnologii de securitate de la Bitdefender pentru fortificarea securității, protecția împotriva noilor vectori de amenințări și răspunsul oferit platformelor suplimentare de cerere de piață.

Descărcare fișa de produs

Funcționalități

 • Creat pentru integrarea în endpoint-uriVine alături de un set complet de componente suplimentare necesare pentru o soluție de protecție a endpoint-urilor.
 • Toate platformeleCompatibil cu diferite sisteme de operare (Windows, Linux, MacOS) cu același API.
 • DetecțieGamă largă de niveluri de protecție, inclusiv analiză euristică, detecție bazată pe semnături, emulație, detectare generică și modele de învățare automată pe baza semnăturilor.
 • RemediereOferă remedierea completă a amenințărilor preponderente.
 • Integrare fără probleme cu Bitdefender Global Protective Network.
 • Testat pe câmpul de luptăutilizat cu precădere de către partenerii Bitdefender Technology și inclus în setul premium de produse de la Bitdefender.

Anti-Ransomware SDK

SDK-ul anti-ransomware oferă un nivel suplimentar de protecție împotriva peisajului din ce în ce mai vast al amenințărilor de tip ransomware, care, în prezent, reprezintă una dintre cele mai mari amenințări, atât pentru datele personale, cât și pentru datele companiilor.

Funcționalități

 • Protejează conținutul cu caracter critic împotriva ransomware-ului de tip „zero-day”.
 • Influențează efectul unui atac de tip ransomware care, de altfel, ar fi avut succes.

Online Threats SDK

SDK-ul pentru amenințări online detectează site-urile web periculoase, de tip phishing sau frauduloase înainte ca utilizatorii să fie expuși la tentativele de fraudă. Utilizează filtre avansate locale și din cloud pentru analizarea URL-urilor și a conținutului paginilor web și pentru returnarea rapidă a stării acestora (sigur, phishing, fraudulos etc.).
SDK-ul combină detecția superioară susținută de euristică avansată cu actualizările bazate pe cloud oferite de cloud-ul de securitate Bitdefender (Global Protective Network / GPN), care analizează miliarde de tranzacții realizate zilnic pe diferite pagini web. Utilizarea cloud-ului GPN asigură detecția instantanee și/sau actualizarea URL-urilor și site-urilor web, chiar și în cazul celor care nu sunt active decât pentru o perioadă scurtă de timp, dar și reacția rapidă în caz de noi atacuri, cum ar fi epidemiile de phishing.

Descărcare fișa de produs

Funcționalități

 • SDK-ul pentru amenințări online oferă protecție în timp real împotriva amenințărilor cibernetice cum ar fi atacurile de tip phishing sau atacurile frauduloase.
 • Filtrele locale și din cloud asigură scanare rapidă și precizie, cu un impact foarte redus asupra resurselor.
 • Tehnicile avansate de euristică asigură o detecție mai bună a tentativelor de phishing și a epidemiilor.
 • URL-urile periculoase sunt actualizate în timp real cu ajutorul cloud-ului Bitdefender (Global Protective Network).
 • Oferă un API pentru toate platformele, simplificat, ușor de utilizat, care asigură un proces de integrare rapid și ușor.
 • Tehnologii brevetate testate, utilizate cu precădere în portofoliul de produse și SDK-uri Bitdefender.

Filtrarea web SDK

SDK-ul de filtrare web de la Bitdefender oferă partenerilor abilități de filtrare eficace a URL-urilor și paginilor de internet, în funcție de categorii, permițându-le astfel să dezvolte soluții care împart URL-urile și site-urile web pe categorii în timp real și facilitează monitorizarea și controlul accesului la internet. Acest lucru permite partenerilor să răspundă cu succes cerințelor clienților în legătură cu securitatea, mărind în același timp productivitatea angajaților și eliberând resurse IT importante și lărgimea de bandă a rețelei.

Descărcare fișa de produs

Funcționalități

 • Acoperire mare, inclusiv milioane de URL-uri și site-uri web active, relevante, în mai multe limbi.
 • Peste 50 de categorii de domenii, inclusiv domenii cu risc ridicat (droguri, jocuri de noroc, hacking, instigare la ură, ilegalitate, pornografie etc.)
 • Detecție cu precizie superioară, asigurată de filtrare euristică și semnături și includere a URL-urilor pe lista neagră.
 • Căutarea rapidă a URL-urilor în cloud, alături de memoria cache locală ce conține baza de date, previne orice întârziere.
 • Oferă în permanență actualizări bazate pe cloud; domeniile sunt adăugate sau actualizate instantaneu.
 • Oferă un API ușor de utilizat, pentru toate platformele, care reduce timpul de integrare cât de mult se poate și este potrivit pentru diferite situații de utilizare.

URL Status Service

Serviciul URL Status de la Bitdefender este o soluție bazată în totalitate în cloud, care detectează site-uri web periculoase, de tip phishing sau frauduloase în cloud, în timp real, înainte ca acestea să expună utilizatorul la un atac sau la o tentativă de fraudă.
Informațiile despre URL-uri sunt actualizate în timp real, fiind adăugate noi URL-uri periculoase, cu domenii identificate și procesate de tehnologiile Bitdefender, și informații suplimentare de la mai multe surse.

Descărcare fișa de produs

Funcționalități

 • Acoperire mare, inclusiv milioane de URL-uri și site-uri web active, relevante, în mai multe limbi.
 • Peste 50 de categorii de domenii, inclusiv domenii cu risc ridicat (droguri, jocuri de noroc, hacking, instigare la ură, ilegalitate, pornografie etc.)
 • Detecție cu precizie superioară, sprijinită prin diferite tehnologii și surse de date.
 • Oferă în permanență actualizări bazate pe cloud; detecția este actualizată instantaneu.

Traffic Interceptor SDK

SDK-ul Traffic Interceptor de la Bitdefender (Bitdefender Traffic Interceptor Software Development Kit) permite interceptarea și scanarea traficului HTTP, HTTPS, SMTP și POP3, dar și a altor protocoale personalizate.

Funcționalități

 • Inspecție în timp real a traficului de protocol HTTP.
 • Interceptare în timp real a e-mail-urilor trimise prin protocoale SMTP și POP3, cu posibilitatea de accesare și modificare a mesajelor de pe e-mail.
 • Asistență pentru interceptarea datelor brute, pentru a putea implementa propriile dumneavoastră decodoare de protocol.
 • Oferă integrare opțională cu serviciul Bitdefender URL Reputation.

Endpoint Protection SDK

SDK-ul pentru endpoint-uri răspunde nevoilor celor mai riguroase companii prin furnizarea de securitate pentru toate platformele pentru endpoint-urile fizice și virtuale, inclusiv protecție antimalware pe niveluri multiple, scanare a comportamentului, firewall, securitate web, controlul dispozitivului și criptare de disc etc.
Acest lucru este realizat prin simpla instalare a unui agent local care trimite comenzi către software-ul de securitate al clientului și poate fi controlat de la distanță prin apeluri JSON de la consola de administrare centralizată a partenerului.

Descărcare fișa de produs

Funcționalități

 • Scanarea fișierelorLa accesare și la cerere, cu ajutorul motorului premiat anti-malware de la Bitdefender.
 • Scanare a comportamentuluiTehnologie proactivă de detecție a malware-ului bazată pe monitorizare continuă a comportamentului pe toată durata ciclului de viață al aplicațiilor; include de asemenea tehnologie anti-exploit, o tehnologie bazată pe comportament, specializată în detectarea exploit-urilor de tip ROP.
 • Securitatea traficului web/de e-mailScanare anti-malware, anti-phishing și anti-fraudă.
 • Firewall puternic la nivel de endpoint.
 • Criptarea volumelorFull disk encryption, pentru prevenirea pierderii de informații cu caracter sensibil
 • Control utilizatorControl web, filtrare bazată pe categorii, lista neagră a aplicațiilor, protecția datelor.
 • Controlul dispozitivuluiPrevine scurgerea datelor cu caracter sensibil și infecțiile cu malware cauzate de dispozitivele externe.
 • Controlul aplicațiilor/Includerea aplicațiilor pe lista albă.

Advanced Threat Control SDK

SDK-ul Advanced Threat Control (ATC) de la Bitdefender utilizează o tehnologie proactivă și dinamică, bazată pe metode avansate de euristică pentru detectarea amenințărilor „zero-day” în timp real. Fiind un nivel se protecție la executare, SDK-ul fortifică tehnologiile complete de detecție la executare de la Bitdefender și permite organizațiilor să adauge încă un nivel de protecție care reduce semnificativ riscul ca un atac nou sau evaziv de tip malware să compromită un sistem..
Bazat pe prezumția de încredere-zero, SDK-ul ATC monitorizează în permanență aplicațiile și procesele active pentru detectarea oricărei indicații de comportament periculos. Se bazează pe caracteristici reale de comportament, nu pe semnături sau amprente binare sau de cod, ceea ce permite SDK-ului să detecteze în permanență noi variante de ransomware, alte amenințări de tip „zero-day” și atacuri fără fișier.

Descărcare fișa de produs

Funcționalități

 • Eficiență superioară împotriva atacurilor de tip ransomware, exploit-urilor „zero-day” și amenințărilor persistente avansate (APT-uri).
 • Detectează atacurile avansate din timp și previne breșele, reducând costurile și eforturile de răspuns la incidente.
 • Tehnologie premiată - Bitdefender a înregistrat o rată medie de detecție de 99.9% în cadrul testărilor de protecție în lumea reală realizate de AV-Comparatives în 2017; și a câștigat premiul „Produsul anului”, primind calificativul „Avansat+” în cadrul tuturor celor 7 teste desfășurate în 2017.
 • Optimizarea inteligentă a performanței pentru monitorizarea aplicațiilor și proceselor asigură un impact redus asupra sistemului.
 • Creat pentru facilitarea remedierii / eliminării malware-ului detectat.
 • Are rol de nivel suplimentar sau ultim de protecție împotriva amenințărilor cunoscute sau necunoscute, completând tehnologiile de scanare pentru detectarea de malware și euristica Bitdefender.

Antimalware SDK pentru Android

Bitdefender oferă tehnologii avansate pentru protecția dispozitivelor Android împotriva amenințărilor cunoscute și emergente. Antimalware SDK identifică și blochează aplicațiile cu malware înainte ca acestea să poată fi instalate pe telefoanele mobile sau pe tablete, protejând partenerii de malware, „troieni”, phishing sau alte amenințări.

Descărcare fișa de produs

Funcționalități

 • Detectează și blochează conținutul malițios pe dispozitivele mobile care rulează platforma Android.
 • Viteză mare cu impact redus asupra resurselor.
 • Oferă în permanență actualizări bazate pe cloud prin utilizarea tehnologiei Bitdefender Global Protective Network.
 • Compatibil cu Android în platformele ARM.

Android Web Security SDK

Bitdefender Web Security SDK oferă detecție în timp real a conținutului din paginile de internet și a URL-urilor periculoase sau frauduloase. Scanează URL-urile prin cloud-ul Bitdefender și afișează starea acestora (sigur, fraudulos, phishing etc.); oferă posibilitatea de filtrare a conținutului pe baza a peste 50+ categorii de pagini de internet (motoare de căutare, rețele sociale, jocuri de noroc, pornografie, droguri etc.).

Descărcare fișa de produs

Funcționalități

 • Detectează și blochează amenințările bazate pe web pe dispozitivele Android.
 • Interfață compatibilă Java: fără probleme de compatibilitate sau de transfer.
 • Compatibil cu Android în platformele ARM.
 • Compatibil cu browserul implicit Android și cu alte browsere cunoscute.

Serviciul Sandbox

Reprezentând un strat puternic de protecție împotriva atacurilor ascunse, modulul Sandbox Analyzer analizează fișierele suspecte în detaliu, detonează sarcinile într-un mediu virtual controlat, analizează comportamentele acestora, raportează intențiile periculoase și oferă informații detaliate pe baza cărora se pot întreprinde acțiuni.
Serviciul Sandbox are funcție de „mediu real pentru ținte” pentru fișierele care pot fi periculoase, în care totul este proiectat în așa fel încât amenințările nu își modifică comportamentul, fiind un instrument puternic împotriva atacurilor de tip malware și a infiltrării malware-ului.

Descărcare fișa de produs

Funcționalități

 • Oferă protecție avansată împotriva amenințărilor și detecție a exploit-urilor de tip „zero-day”.
 • Utilizează informațiile furnizate de tehnologia Bitdefender Global Protective Network pentru detectarea de malware.
 • Utilizează algoritmi dedicați de învățare automată (machine learning), analiză agresivă a comportamentului, tehnici anti-evaziune și comparații între stările memoriei pentru detectarea amenințărilor.
 • Analizează o gamă largă de ținte (e-mailuri, documente, aplicații, fișiere...).
 • Oferă rapoarte detaliate despre comportamentul malware-ului și asigură vizibilitate timpurie pentru indicatori de compromis importanți (IOC).
 • Ajută la detectarea fișierelor periculoase, inclusiv viruși polimorfi și alte amenințări create pentru atacurile targetate care nu pot fi detectate.
 • Extrem de ușor de integrat; nu necesită eforturi pentru instalare și configurare, devreme ce este un serviciu web.

Sandbox Analyzer on Premise

Putând fi instalat ca aplicație virtuală și administrat prin intermediul unei interfețe complexe a utilizatorului, pachetul On-Premise al mediului Sandbox Analyzer oferă un nivel suplimentar de securitate, concentrat în principal pe threat hunting și analiza avansată a atacurilor. Spre deosebire de un serviciu în cloud, instalarea On-Premise permite controlul total al mediului de detonare folosit pentru analiza malware, permițând partenerilor OEM să determine caracteristicile specifice ale mediului general și ale software-ului aferent folosit pentru analizarea fișierelor și aplicațiilor. Fiind compatibilă în prezent cu mediul VMWare ESXi, instalarea soluției prin intermediul unei aplicații virtuale permite scalabilitate nelimitată, având în vedere limitele hardware-ului fizic de la bază.

Descărcare fișa de produs

Funcționalități

 • Instalat ca mașină virtuală de administrare unică pe sistemul gazdă fizic dedicat.
 • Utilizează VMFS versiunea 5, testată pe ESXi versiunile 6.5 și 6.7.
 • Orchestrare și administrare la nivel înalt prin intermediul instanței on-premise a Gravity Zone Control Center.
 • Necesită ca sistemul gazdă fizic de bază să aibă un procesor de cel puțin 12 core-uri/24 thread-uri și 64 GB de memorie RAM, plus 1 TB spațiu liber de stocare pe SSD pentru o instalare minimă (sandbox manager + 2 sloturi de detonare).
 • Compatibil cu Windows 7 și Windows 10 ca bază pentru mașinile virtuale pentru realizarea de modele de tip „golden image” și detonare (doar versiunile pe 64 biți).

Dacă doriți să beneficiați de tehnologia Endpoint Security, începeți aici:

Trimiteți-ne feedback