Home » Consumer Support » Bitdefender Central nu acceptă browserul Internet Explorer

Bitdefender Central nu acceptă browserul Internet Explorer

Pe măsură ce tehnologiile evoluează, Microsoft va încheia suportul pentru browserul Internet Explorer 11 în 2021. Acest lucru înseamnă că Internet Explorer 11 nu va mai primi actualizări de securitate, devenind un browser web învechit, cu vulnerabilități expuse.

Suportul Bitdefender Central pentru browserul Internet Explorer s-a încheiat

Internet Explorer, incompatibil cu Central

Microsoft și Bitdefender pun accentul pe securitatea informatică. Ca urmare, suportul Bitdefender Central pentru Internet Explorer 11 a luat final. Acest browser nu este compatibil cu Bitdefender Central.

Dacă utilizați browserul Internet Explorer 11 sau o versiune anterioară a acestuia pentru a accesa https://central.bitdefender.com, este posibil să vă confruntați cu pierderea totală sau parțială a funcționalității site-ului nostru. 

Dacă vă numărați printre cei afectați, vă recomandăm să instalați noul browser Microsoft Edge pentru cea mai bună experiență de utilizare pe Windows 10, Windows 8 și Windows 7. Alternativ, puteți trece la un alt browser web modern si securizat, cum ar fi Mozilla Firefox, Google Chrome etc. atunci când vă accesați contul online Bitdefender Central.

A fost util acest articol?
Rating: 1.0/1. From 1 vote.
Please wait...

    Sorry about that

    How can we improve it?

    For any issues with Bitdefender you can always contact us using this form

    Popular tutorial videos icon

    Videoclipuri populare "Cum să"