Bitdefender anunță „End of Life” pentru Safe Files, Seif, Startup Optimizer, Curățare disc, Rescue CD

Anunț „End of Life” pentru mai multe funcții din produsele Bitdefender pentru utilizatori individuali

Bitdefender se angajează să furnizeze clienților soluții inovatoare și eficiente de securitate. Produsele și tehnologiile noastre evoluează în paralel cu evoluția platformelor. Drept urmare, soluțiile Bitdefender sunt în permanentă dezvoltare și schimbare.

Noile soluții și modificările caracteristicilor rezultate duc adesea la necesitatea întreruperii aplicațiilor vechi, precum și a funcțiilor din produs.

Bitdefender anunță că mai multe funcții ale produselor Windows pentru utilizatori individuali vor fi întrerupte începând cu iulie 2020. Următoarele module nu vor mai face parte din produs: Safe Files, Seif, Startup Optimizer, Curățare disc și Rescue CD.

 

Ce înseamnă pentru clienții existenți

Clienții cu abonamente Bitdefender Total Security 2020, Bitdefender Internet Security 2020, Bitdefender Antivirus Plus 2020 și versiuni mai vechi vor putea folosi în continuare aceste funcții pe o perioadă nedeterminată, atât timp cât intenționează să folosească versiunile curente. Însă aceste funcții nu vor mai fi suportate oficial din iulie 2021.

Clienții care aleg să își actualizeze produsele după iulie 2020 nu vor mai avea aceste funcții disponibile în interfața produsului.


  • Publicat pe 30 aprilie 2020