Bitdefender Parental Control funcționează în sesiunile incognito?

În acest articol, vă vom explica ce este modul incognito și dacă Bitdefender Parental Control vă poate proteja copiii în timp ce aceștia navighează în incognito.


 

Ce este modul incognito?

Navigarea incognito, privată sau anonimă este un mod oferit de majoritatea browserelor web. Dezactivează mai multe funcții standard care urmăresc obiceiurile de navigare și stochează datele de navigare. Activarea navigării private nu permite site-urile web să plaseze cookie-uri în sistem.

Browser pornit in modul incognito.

Modul incognito

Navigarea privată vă poate ajuta cu:

• Oprirea totală sau parțială a înregistrării istoricului de navigare și descărcare, ceea ce înseamnă că funcții precum completarea automată nu vor funcționa.

• Efectuarea de căutări care nu sunt influențate de istoricul navigării anterioare sau de rețelele sociale.

• Prevenirea salvării accidentale a datelor de autentificare utilizate pentru accesarea conturilor online.

• Conectarea simultană la mai multe conturi, prin mai multe file.

Unii oameni simt că sunt mai bine protejați atunci când efectuează servicii bancare sau cumpărături online dacă utilizează navigarea privată. Cu toate acestea, navigarea privată nu vă face anonim pe Internet și nici nu vă protejează de infecții.

 

Bitdefender Parental Control funcționează în incognito?

Bitdefender Parental Control continuă să funcționeze chiar dacă se utilizează o sesiune incognito în browser, scanându-se și verificându-se în continuare fiecare site web accesat.

Funcția va fi activă chiar dacă este folosit un proxy sau un VPN, deoarece Controlul Parental funcționează local pe dispozitiv.

Notă: Datorită limitărilor asupra Controlului Parental pe sistemul de operare Android, conținutul paginilor vizionate în Chrome pe  dispozitive mobile nu va fi filtrat.

Cu toate acestea, atunci când un copil are un cont Google, nu poate utiliza modul incognito pe un dispozitiv Android. Consultați această resursă externă pentru mai multe informații.