Notificări in Bitdefender

Secțiunea Notificări poate fi accesată din meniul situat pe partea stângă a interfeței Bitdefender. Bitdefender menține un jurnal detaliat al evenimentelor legate de activitatea sa pe computerul dumneavoastră. Ori de câte ori se întâmplă un lucru important pentru securitatea sistemului sau datelor tale, este adăugat un nou mesaj la zona de Notificări Bitdefender, ca și câdn ai primi un mesaj e-mail nou în căsuța ta de e-mail.

Notificările reprezintă un instrument important pentru monitorizarea și gestionarea protecției Bitdefender. De exemplu, poți verifica cu ușurință dacă o actualizare a fost efectuată cu succes, dacă au fost detectate programe periculoase sau vulnerabilități pe calculatorul tău, etc.

De fiecare dată când se produce un eveniment critic, se poate observa modificarea contorului pe pictograma . În funcție de tip și severitate, notificările sunt grupate în:

Evenimente critice

Acestea indică probleme critice. Acestea ar trebui verificate imediat.

• Evenimente de avertizare

Acestea indică probleme care nu sunt critice. Ar trebui să verificați și să le remediați atunci când aveți timp.

• Evenimente de informare

Acestea indică operațiunile reușite.

Efectuează clic pe fiecare filă pentru mai multe detalii despre evenimentele generate. Detaliile pe scurt sunt afișate la un singur clic pe titulul fiecărui eveniment: o scurtă descriere, acțiunea pe care a întreprins-o Bitdefender atunci când a survenit evenimentul și data și ora producerii evenimentului.

Pot fi setate diverse opțiuni prin intermediul cărora să fie aplicații și alte acțiuni, dacă este necesar. Pentru a vă ajuta să gestionați cu ușurință evenimentele înregistrate, ferestra Notificări oferă opțiuni de ștergere sau marcare ca citite a tuturor evenimentelor din secțiunea respectivă.