Cum poți scana dispozitivul tău cu Bitdefender Antivirus for Mac

Vă puteți scana calculatorul sau anumite fișiere oricând doriți.

O modalitate rapidă de scanare a unui fișier, a unui director sau a unui volum este folosirea funcției drag & drop pentru a îl poziționa deasupra ferestrei Bitdefender Antivirus pentru Mac sau a pictogramei din Dock. Va apărea programul asistent scanare, care vă va ghida în procesul de scanare.

Puteți începe o operațiune de scanare și astfel:

1. Deschideți Bitdefender Antivirus for Mac.

2. Efectuează clic pe Protection.

3. In fila Antivirus, efectuează clic pe unul dintre cele 3 butoane de scanare pentru a începe scanarea dorită.

• Scanare rapidă – verifică dacă există programe periculoase în cele mai vulnerabile locuri din sistemul tău (de exemplu, directoarele care conțin documentele, fișierele descărcate, mesajele e-mail descărcate și fișierele temporare ale fiecărui utilizator).

 Scanare sistem – realizează o verificare amănunțită a întregului sistem pentru a detecta programe periculoase. Toate dispozitivele conectate vor fi, de asemenea, scanate.

NOTĂÎn funcție de dimensiunea hard disk-ului tău, scanarea întregului sistem poate dura un timp (până la o oră sau chiar mai mult). Pentru o mai bună performanță, se recomandă să nu rulați această operațiune în timp ce efectuați alte operațiuni care folosesc intensiv resursele (cum ar fi editarea video).

• Scanare personalizată– te ajută să verifici anumite fișiere, directoare sau volume pentru detectarea programelor periculoase.

new avfm scans