Cum împiedic copilul să dezinstaleze Bitdefender Parental Control pe iOS?

Cu ajutorul funcției Timp de utilizare de la Apple, puteți împiedica copilul să dezinstaleze aplicația Bitdefender Parental Control de pe iPhone sau iPad. În plus, nu uitați să comunicați cu copilul dvs. despre motivele care stau la baza acestor restricții și să stabiliți limite adecvate.

 

1. Configurare Timp de utilizare

Pe iPhone-ul sau iPad-ul copilului, accesați iOS Settings Configurări > "Timp de utilizare".

Screen Time

 

2. Setare cod de acces pentru Screen Time

Pentru a împiedica copilul dvs. să modifice setările Timp de utilizare, setați un cod de acces diferit de codul de acces al dispozitivului. În setările Timp de utilizare, selectați "Blocați setările Timp de utilizare" ("Utilizați un cod pentru Timp de utilizare" pe versiunile anterioare de iOS), apoi introduceți un cod de acces.

  • Dacă apare în schimb "Schimbați codul pentru timpul de utilizare", înseamnă că ați configurat deja unul.

Prevent uninstall - Parental Control iOS           Prevent uninstall - Parental Control iOS

ⓘ Copilul ar putea în continuare să șteargă aplicații dacă știe codul pentru Timp de utilizare. Asigurați-vă că îl păstrați în siguranță!

 

3. Setare restricții conținut

Reveniți la setările Timp de utilizare, atingeți "Restricții conținut și intimitate" și activați-o. Va trebui să introduceți codul pe care l-ați configurat mai devreme pentru Timp de utilizare.

Prevent uninstall - Parental Control iOS           Prevent uninstall - Parental Control iOS

 

4. Restricționare ștergere aplicații

Atingeți "Achiziții din iTunes și App Store" > "Ștergere aplicații" > alegeți "Nu permiteți" pentru a preveni dezinstalarea aplicațiilor iOS.

Prevent uninstall - Parental Control iOS           Prevent uninstall - Parental Control iOS           Prevent uninstall - Parental Control iOS