Girl with headset

Programul de afiliere Bitdefender

Alăturați-vă programului nostru gratuit și începeți să câștigați bani cu liderul în securitate cibernetică oferind soluții superioare de prevenție, detecție și răspuns la incidente de securitate cibernetică.

De ce sa alegeți Bitdefender?

Colleague metting

Milioane de sisteme folosite de oameni, companii și instituții guvernamentale sunt protejate de soluțiile companiei, ceea ce face Bitdefender cel mai de încredere expert* în combaterea amenințărilor informatice, în protejarea intimității și datelor și în consolidarea rezilienței la atacuri.

(*Bitdefender a ocupat locul 1 în 54% din toate testele realizate de AV-Comparatives în perioada 2018-2021 pentru protecție în mediul real, performanță, protecție împotriva malware-ului și protecție avansată împotriva amenințărilor. )

Laboratoarele Bitdefender descoperă 400 de noi amenințări informatice în fiecare minut și validează zilnic 30 de miliarde de interogări privind amenințările.
Tehnologiile sunt licențiate către peste 150 dintre cele mai cunoscute branduri de securitate din lume.

Află mai multe

Comisioane generoase cu plăți rapide

Comisioane crescute pentru cei mai buni afiliați.

Promoții numai pentru partenerii afiliați și asistență de marketing

Asistență continuă pentru a vă ajuta să aveți succes în domeniul marketingului: bannere, pagini de destinație optimizate, campanii dedicate.

Acoperire internațională pentru toate tipurile de trafic

Vindeți produse pentru orice tip de client: consumatori individuali, companii mici sau companii enterprise.

Recunoaștere în industrie

Bitdefender este recunoscută ca lider în domeniul securității cibernetice de către organizațiile de testare independente, companiile de analiză din industrie și canalele de media.

  • MITRE ATT&CK
  • premiu
  • COMPARATIVES
  • TECH WINNER
  • forrester
  • Grupul Radicati