Bitdefender împreună cu Scuderia Ferrari

Un parteneriat născut din pasiunea pentru performanța ridicată și inovația tehnologică.

Puterea datelor, a oamenilor și a mașinilor care lucrează împreună pentru a excela.

Numai cei mai buni rămân în față, fie că e vorba despre pista de curse sau despre peisajul amenințărilor. Bitdefender este lider global în domeniul securității cibernetice, cu peste 20 de ani de experiență în care a protejat milioane de consumatori individuali și companii împotriva amenințărilor în curs de dezvoltare. Cheia succesului său este faptul că nu stă niciodată în loc, ci generează întotdeauna inovații, anticipând care vor fi următoarele amenințări.

Această aspirație neîncetată către inovație și viteză este ceea ce a ghidat Bitdefender către Scuderia Ferrari, cea mai emblematică echipă de Formula 1. Înființată de Enzo Ferrari, echipa „Căluțului cabrat” a participat la fiecare campionat mondial încă din 1950, construind o bază de fani cunoscuți pentru pasiunea lor, înfocații „Tifosi”, și un renume uluitor. Considerăm că parteneriatul multianual al companiei Bitdefender cu Scuderia Ferrari este o colaborare naturală între două companii care pun preț pe excelență în materie de performanță și o cultură a securității.

F1 car
Sunt încântat că Bitdefender este partener global de securitate cibernetică al companiei Scuderia Ferrari. Mă bucur că participăm împreună la această cursă continuă către performanță, străduindu-ne în permanență să rămânem în frunte. Împărtășim multe valori comune, cum ar fi performanța ridicată și inovația.
Carlos Sainz

Pilot Scuderia Ferrari

F1 driver

Pe pista de curse, fiecare milisecundă contează

În domeniul securității cibernetice și la Formula 1, fiecare milisecundă contează. Tehnologia reprezintă un avantaj esențial. Cercetătorii, analiștii de securitate și inginerii de la Bitdefender sunt la curent cu ultimele noutăți în materie de securitate cibernetică, dezvoltând instrumente pentru analiza amenințărilor avansate și a comportamentelor din rețeaua globală a organizației, ce cuprinde milioane de endpoint-uri monitorizate și protejate, pentru a preveni, detecta și răspunde mai rapid la amenințări.

Atunci când fiecare secundă contează, doar cele mai avansate mașini câștigă curse pe circuit și doar cea mai avansată tehnologie are puterea de a preveni, apăra și răspunde eficient la atacurile cibernetice. Parteneriatul cu Scuderia Ferrari, cea mai emblematică echipă de Formula 1, se potrivește în mod natural pentru Bitdefender și așteptăm cu nerăbdare să accelerăm notorietatea brandului, în timp ce rămânem concentrați pe furnizarea de protecție de ultimă generație pentru clienții noștri din întreaga lume în materie de securitate cibernetică. Florin Talpes

Cofondator și Chief Executive Officer, Bitdefender

În acest sezon, sigla Bitdefender va apărea pe căștile piloților și bara de protecție „halo” a monopostului SF-23, două dintre cele mai importante elemente de siguranță, concepute pentru a-i proteja pe piloți. Această amplasare are o semnificație aparte pentru noi, dat fiind angajamentul similar al Bitdefender de a proteja datele clienților și încrederea acestora în capacitatea Bitdefender de a-i proteja de infracțiunile cibernetice.
Bogdan Irina

COO și Director General, Consumer Solutions Group, Bitdefender

F1 driver

E nevoie de talent și dedicare pentru a atinge performanța

Tehnologia extraordinară este importantă, însă talentul și dedicarea sunt cele care vă ajută să ajungeți la linia de finiș. Analiștii de securitate și cercetătorii de la Bitdefender și echipa Scuderia Ferrari împărtășesc aceeași viziune. Scuderia Ferrari este ghidată de talent și dedicare, pe când Bitdefender este ghidată de aceleași valori pentru a anticipa amenințările cibernetice, a rămâne cu un pas înaintea atacatorilor și a opri atacurile. Oameni și tehnologie.
Bitdefender