Noul plan Bitdefender Premium Security - Protecție împotriva malware-ului, VPN și Password Manager într-un singur plan

Bitdefender

24 Martie 2022

Promo Un singur produs care vă protejează toate dispozitivele.
Încercați-l gratuit 30 de zile
Noul plan Bitdefender Premium Security - Protecție împotriva malware-ului, VPN și Password Manager într-un singur plan

Climatul global de securitate s-a schimbat drastic față de perioada în care securitatea cibernetică presupunea doar protejarea unui dispozitiv împotriva malware-ului. Acum, oamenii au așteptări și nevoi diferite, conforme cu un peisaj de securitate mai complex. Noul plan Bitdefender Premium Security acoperă toate nevoile de securitate din lumea digitală de astăzi și de mâine, integrând protecție de ultimă generație, o soluție VPN completă și un modul Password Manager dedicat.

Protecția dispozitivelor rămâne o nevoie de bază pentru orice utilizator, însă informațiile stocate local nu mai reprezintă singura vulnerabilitate a utilizatorilor. În prezent, oamenii fac schimburi de volume mari de date confidențiale și critice, uneori chiar fără să știe. Numai software-urile specializate pot proteja aceste informații.

Din acest motiv, Bitdefender oferă un nou plan, care acoperă toate nevoile de securitate și include o soluție VPN și un nou modul Password Manager care se integrează fără probleme cu toate browserele principale, permițând utilizatorilor să configureze parole complexe fără să fie nevoiți să și le amintească.

Modulul Password Manager nu se rezumă doar la parole

Companiile de securitate spun întotdeauna că utilizatorii trebuie să-și schimbe parolele simple sau pe cele pe care le reutilizează, însă nu ne putem aștepta ca oamenii să-și amintească parolele unice pentru fiecare serviciu online. Password Manager sare în ajutor și preia complet aceste funcții esențiale pentru a genera și a reține parolele.

Password Manager este o soluție compatibilă cu mai multe platforme și care funcționează pe Windows și macOS ca extensie de browser și pe Android și iOS ca aplicație dedicată. Utilizatorii nu trebuie să-și facă griji cu privire la importul și exportul bazelor de date de parole de pe un dispozitiv pe altul. De asemenea, bazele de date sunt criptate local folosind cele mai noi tehnologii, ceea ce oferă cel mai ridicat nivel de securitate posibil. Aplicația dispune de cel mai înalt standard în materie de algoritmi de criptare: protocoalele AES-256-CCM, SHA512, BCRYPT, HTTPS și WSS pentru transmiterea de date.

Algoritmul folosit de Bitdefender Password Manager pentru a completa automat câmpurile în timpul autentificării sau procesului de configurare a conturilor online este utilizat și pentru a salva informațiile cardurilor bancare, care sunt stocate și criptate exclusiv local.

De asemenea, aplicația le permite utilizatorilor să importe date din alte soluții de administrare a parolelor sau browsere de internet, ceea ce permite o trecere fără probleme la soluția Bitdefender. În cele din urmă, dacă îți faci abonament pentru planul Bitdefender Premium Security, vei obține modulul Password Manager gratuit, împreună cu prima actualizare.

Total Security la bază

Elementul de bază al noului plan este Total Security, o soluție ce oferă caracteristici care-i ajută pe utilizatori să-și securizeze dispozitivele, să le mențină protejate și să rămână cu un pas înaintea amenințărilor. Acest lucru este posibil prin intermediul unor tehnici proactive de apărare și unei serii de tehnologii care filtrează chiar și malware-urile și atacurile nemaiîntâlnite. De asemenea, ajută clienții să-și mențină dispozitivele actualizate, verificând și descărcând actualizările critice de sistem.

Protecția oferită de Bitdefender acoperă toate interacțiunile din mediul online, inclusiv pshishing-ul și tentativele de fraudă. De asemenea, protecția ransomware este implementată în mod implicit și este activă în permanență, astfel încât atacatorii să nu amenințe niciodată datele utilizatorilor.

Total Security dispune și de un firewall puternic, ce filtrează tot traficul de intrare și de ieșire, un browser securizat de internet care previne monitorizarea tranzacțiilor online și chiar și un instrument de distrugere a fișierelor, care le permite clienților să șteargă informații.

Aceste tehnologii funcționează împreună pentru a proteja orice dispozitiv, menținând totodată un impact extrem de mic asupra resurselor hardware. Alături de capacitatea de a defini diferite profiluri, cum ar fi Lucru sau Joc, nici nu vei observa că o soluție de securitate atât de puternică rulează în fundal.

Pe lângă toate aceste caracteristici, utilizatorii pot instala Total Security pe 10 dispozitive diferite folosind o singură licență.

VPN nu mai ține doar de securitate

Nu încape îndoială că soluțiile VPN îi ajută pe clienți să se conecteze în siguranță la internet, permițându-le să rămână protejați în mediul online, să evite monitorizările și chiar să blocheze anunțurile publicitare. Însă soluțiile VPN pot fi utile și pentru soluționarea multor alte probleme, care se poate să nu fie evidente inițial.

În prezent, confidențialitatea navigării nu mai este suficientă pentru a-ți păstra anonimitatea. Grație soluției Bitdefender Premium VPN, adresa ta IP reală dispare, astfel încât activitatea ta online nu poate fi corelată cu tine. Considerăm că dreptul tău la confidențialitate trebuie protejat, așa că nu stocăm jurnalele de trafic.

O funcție esențială a software-ului VPN este faptul că le permite utilizatorilor să depășească restricțiile geografice impuse pentru diferite tipuri de conținut, cum ar fi site-uri web sau servicii de streaming. Guvernele, universitățile și chiar unii furnizori de servicii de internet ce activează la nivel global practică cenzura în mediul online, blocând accesul la unele aplicații sau site-uri web. Dacă te confrunți deja cu acest lucru, eliberează-te de restricțiile geografice folosind soluția potrivită.

Scenariile de utilizare VPN aplicabile nu se opresc aici. Utilizatorii pot, de asemenea, să obțină acces la oferte de călătorie mai ieftine, întrucât unele portaluri de călătorie și companii aeriene folosesc un mecanism dinamic de tarifare pentru a-și ajusta ofertele, sau să-și acceseze serialele preferate atunci când sunt în străinătate.

Cea mai bună ofertă pentru buzunarul tău

Planul Bitdefender Premium Security conține multe caracteristici utile, care acoperă toate nevoile de securitate ale tuturor utilizatorilor, de la cei lipsiți de experiență la cei specializați într-ale tehnologiei. Includerea soluției Bitdefender VPN și a modulului Password Manager în acest plan face ca această ofertă să fie imposibil de refuzat.

tags


Autor


Bitdefender

The meaning of Bitdefender’s mascot, the Dacian Draco, a symbol that depicts a mythical animal with a wolf’s head and a dragon’s body, is “to watch” and to “guard with a sharp eye.”

Toate articolele

Articole similare

Articole salvate


loader