Bitdefender obține Premiul PCMag Best Tech Brand pentru anul 2024

Bitdefender

20 Februarie 2024

Promo Un singur produs care vă protejează toate dispozitivele.
Încercați-l gratuit 30 de zile
Bitdefender obține Premiul PCMag Best Tech Brand pentru anul 2024

Achiziționarea produselor de tehnologie nu a fost niciodată mai simplă ca acum. Cu toate acestea, să alegi produsul care se potrivește cel mai bine nevoilor tale nu este mereu la îndemână.

Opțiunile variate sunt întotdeauna binevenite, dar puțini furnizori pot afirma cu încredere că au în portofoliu produse care combină în mod echilibrat calitatea, eficiența și prețul.

De-a lungul anilor, PCMag a făcut eforturi considerabile pentru a testa riguros produsele și pentru a evalua nivelul de satisfacție al utilizatorilor, publicând constant topuri pentru a ajuta utilizatorii să facă alegeri mai informate.

Pentru prima dată, PCMag combină evaluările experților cu opiniile bine informate ale comunității sale de utilizatori pasionați de tehnologie pentru a alcătui o listă cu 25 de branduri de top în domeniul tehnologiei, pe care toată lumea ar trebui să le aibă în vedere în acest an.

"În acest an, combinăm aceste două elemente - scorurile din review-urile clienților și scorurile recenziilor produselor realizate de experți - pentru a vă prezenta o clasificare completă a celor mai bune branduri de tehnologie" scrie Eric Griffith, Senior Editor la PCMag.

Suntem mândri că Bitdefender s-a clasat pe primul loc în lista "Cele mai bune branduri de tehnologie" PCMag pentru 2024, alături de giganți precum Apple, LG și Sony.

Bitdefender ocupă prima poziție în baza recenziilor produselor realizate de experți și a scorurilor acordate de clienți pentru Bitdefender Antivirus pentru Mac și Bitdefender Premium Security.

Deși există mai multe servicii anti-malware pe lista de anul acesta, scorul obținut de Bitdefender îl plasează mult înaintea celorlalți concurenți.

-- Eric Griffith, Senior Editor, PCMag

Lista câștigătorilor a fost alcătuită după analizarea a nu mai puțin de 679 de branduri luate în considerare pentru această competiție.

"Scorurile lor excepționale îi plasează în top 3,7% dintre toate companiile pe care le-am evaluat în ultimul an, așa că dacă vă interesează achizițiile de tehnologie în 2024, acestea sunt numele pe care ar trebui să le aveți în vedere în primul rând." a declarat Griffith.

Bitdefender acceptă cu mândrie acest premiu, care completează multiplele distincții "Editor's Choice" acordate de PCMag pentru gama sa variată de produse destinate consumatorilor.

tags


Autor


Bitdefender

The meaning of Bitdefender’s mascot, the Dacian Draco, a symbol that depicts a mythical animal with a wolf’s head and a dragon’s body, is “to watch” and to “guard with a sharp eye.”

Toate articolele

Articole similare

Articole salvate


loader