Bitdefender introduce add-onul „Averted Impact” pentru Mobile Security pentru a le arăta utilizatorilor consecințele reale ale malware-ului

Bitdefender

18 Martie 2024

Promo Un singur produs care vă protejează toate dispozitivele.
Încercați-l gratuit 30 de zile
Bitdefender introduce add-onul „Averted Impact” pentru Mobile Security pentru a le arăta utilizatorilor consecințele reale ale malware-ului

Bitdefender introduce caracteristica „Averted Impact”, o premieră la nivelul industriei, care face parte din soluția Bitdefender Mobile Security pentru Android și care arată cum o infectare cu malware poate afecta utilizatorii care nu au o soluție de securitate să-i protejeze.

Cunoașterea înseamnă putere. Unul dintre cele mai importante instrumente pentru protecția utilizatorilor este informația. Dacă utilizatorii sunt informați, există șanse mai mici ca aceștia să facă clic pe linkuri, să deschidă atașamente sau să instaleze aplicații periculoase.

Unul dintre obiectivele unei soluții de securitate este să fie cât se poate de invizibilă utilizatorilor, astfel încât să nu le afecteze viața de zi cu zi. Din păcate, acest lucru înseamnă și că utilizatorii nu vor ști niciodată cât de aproape au fost să-și piardă datele sau banii. În acest caz, ei nu au ocazia să afle despre amenințările care le vizează dispozitivele și, de aceea, o combinație bazată pe cunoștințele utilizatorului și o soluție de securitate nu ar putea asigura o protecție la fel de puternică.

Cunoașterea este un instrument puternic

Puterea unui utilizator informat nu poate fi supraevaluată. Din acest motiv, este extrem de important ca utilizatorii să afle despre amenințările care îi pândesc și nu există un mijloc mai eficient decât a le arăta și a le oferi informații despre acestea.

Averted Impact le arată utilizatorilor ce s-ar fi întâmplat dacă o aplicație periculoasă ar fi rămas instalată pe dispozitiv. Pentru a convinge utilizatorii să trateze cu prudență orice „oportunitate” nouă care le iese în cale, este suficient să le arăți chiar și o frântură din implicațiile reale ale instalării malware-ului pe un dispozitiv.

Înainte ca această caracteristică să fie adăugată la Bitdefender Mobile Security, utilizatorii erau doar informați cu privire la faptul că o aplicație era periculoasă. Acum, Averted Impact explică în detaliu care sunt riscurile asociate.

Deși poate fi mai simplu să spunem că un malware este periculos, este mai eficient să vedem exact de ce este acesta periculos.

Cu siguranță, aceasta nu este singura caracteristică ce urmărește să responsabilizeze utilizatorii de dispozitive Android. În 2022, prin includerea caracteristicii Scam Alert în soluția Mobile Security, Bitdefender a introdus un nivel educațional care îi informează pe utilizatori cu privire la riscurile asociate unui mesaj SMS periculos.

Este simplu să instalezi o soluție de securitate și să o lași să funcționeze în fundal, însă, pentru o experiență online sigură este nevoie de un utilizator ceva mai implicat. Furnizându-le utilizatorilor posibilitatea de a cunoaște care sunt consecințele reale ale instalării malware-ului, luăm puterea din mâinile atacatorilor. Averted Impact este disponibilă gratuit pentru utilizatorii noi și existenți ai soluției Bitdefender Mobile Security for Android.

tags


Autor


Bitdefender

The meaning of Bitdefender’s mascot, the Dacian Draco, a symbol that depicts a mythical animal with a wolf’s head and a dragon’s body, is “to watch” and to “guard with a sharp eye.”

Toate articolele

Articole similare

Articole salvate


loader