Sfaturi de Ziua Internațională a Securității Calculatoarelor

Bitdefender

29 Noiembrie 2022

Promo Un singur produs care vă protejează toate dispozitivele.
Încercați-l gratuit 30 de zile
Sfaturi de Ziua Internațională a Securității Calculatoarelor

În fiecare an, pe 30 noiembrie, Ziua Internațională a Securității Calculatoarelor ne reamintește importanța de a acționa cu simț de răspundere în ceea ce privește prezența, securitatea și identitatea noastră online.

Citiți câteva sfaturi de la specialiștii Bitdefender cu această ocazie:

Parolele puternice și unice sunt prima linie de apărare împotriva tentativelor de hacking asupra conturilor noastre online, care conțin informații personale și bani. Prin gestionarea corectă a parolelor, vă protejați datele importante împotriva furtului de identitate și a fraudelor, vă protejați reputația online și locul de muncă.

Reutilizați parole vechi la mai multe conturi? Încercați Bitdefender Password Manager, un serviciu multi-platformă care vă ajută să generați și să gestionați parole la cele mai înalte standarde de securitate cibernetică folosind algoritmi criptografici standard. Economisiți timp și nu vă mai faceți griji cu privire la parolele slabe care vă expun atacurilor cibernetice. Apoi, adaugați un nivel suplimentar de securitate, asigurându-vă că activați și funcțiile 2FA sau MFA pentru conturile voastre.

Actualizarea software-ului poate preveni problemele de securitate și poate ajuta dispozitivele să funcționeze fără probleme. Vulnerabilitățile software sunt corectate prin actualizări de software, împiedicând hackerii să le exploateze și să îți compromită datele.

Asigurați-vă că instalați întotdeauna cele mai recente patch-uri de securitate și actualizări ori de câte ori vi se solicită acest lucru.

O soluție de securitate cibernetică de încredere pentru computerul, smartphone-ul și tableta vă va proteja datele și banii împotriva tentativelor de phishing, a spyware-ului, a troienilor care fură date de autentificare, a ransomware-ului și a altor tipuri de atacuri.

Recomandarea specialiștilor sunt soluțiile de securitate Bitdefender care oferă o protecție imbatabilă pe niveluri multiple pentru a vă proteja toate dispozitivele de amenințările cibernetice persistente, oferind inclusiv protecția completă a datelor în timp real, protecție împotriva ransomware-ului, prevenirea atacurilor web și sisteme avansate de filtrare anti-phishing și anti-fraudă.

tags


Autor


Bitdefender

The meaning of Bitdefender’s mascot, the Dacian Draco, a symbol that depicts a mythical animal with a wolf’s head and a dragon’s body, is “to watch” and to “guard with a sharp eye.”

Toate articolele

Articole similare

Articole salvate


loader