2 minute

Oprește fraudele din mediul online și securizează-ți informațiile sensibile cu Bitdefender Safepay

Bogdan BOTEZATU

24 Martie 2021

Ad Un singur produs care vă protejează toate dispozitivele.
Încercați-l gratuit 90 de zile
Oprește fraudele din mediul online și securizează-ți informațiile sensibile cu Bitdefender Safepay

Efectuarea plăților digitale și utilizarea serviciilor bancare disponibile pe internet (internet banking) s-au intensificat considerabil de la debutul pandemiei, întrucât consumatorii au început să facă cumpărături online din ce în ce mai mult, ca urmare a restricțiilor și carantinei.

Cu toate că, în aparență, plata online efectuată cu ajutorul dispozitivelor inteligente pare că are mai multe avantaje decât dezavantaje, trecerea rapidă la o lume puternic digitalizată a creat involuntar noi suprafețe de atac și riscuri pentru consumatori.

Întrebarea nu mai este „dacă”, ci „când” vei deveni următoarea victimă. Alegerea unei soluții de securitate cu niveluri multiple de securitate te apără de amenințările noi și existente, protejând informațiile tale cu caracter personal și datele tale financiare împotriva infractorilor cibernetici.

Protecție împotriva fraudelor online și furtului identității

Confidențialitatea și securitatea în timpul unei tranzacții online nu sunt asigurate în mod implicit. Infractorii se adaptează constant la schimbări, vizând cumpărătorii prin mecanisme care încearcă să extragă codurile PIN și datele de autentificare aferente conturilor bancare ale utilizatorilor.

Bitdefender Safepay garantează că toate tranzacțiile tale online și rămân confidențiale și sigure. Browserul nostru protejat este conceput pe baza unui singur principiu: securitatea. Acesta creează un mediu închis care blochează accesul la desktopul tău și chiar împiedică entitățile neautorizate din a realiza capturi ale ecranului tău.  Încorporează o tastatură virtuală care împiedică infractorii din a-ți intercepta sau înregistra tastele apăsate pe tastatura obișnuită și permite utilizatorilor să se conecteze automat la Bitdefender VPN atunci când te conectezi la rețele Wi-Fi noi sau nesecurizate.

Browserul dedicat este declanșat automat când Bitdefender detectează că începi să navighezi sau să efectuezi operațiuni bancare online pe site-uri web de e-commerce. Pentru confidențialitatea și siguranța utilizatorului, păstrează toate datele de navigare, cum ar fi profilul, cookie-urile și spațiul de stocare, într-o locație protejată.

Siguranță pentru datele financiare și datele de autentificare

Pentru o experiență și mai sigură de navigare, am integrat Bitdefender Wallet în browserul nostru, o funcție de Administrator de parole care te ajută să ții evidența datelor tale de autentificare. Te poți bucura de o sesiune de navigare fără probleme, stocând date cu caracter sensibil, cum ar fi detalii referitoare la cardul bancar și parole, într-un spațiu de stocare criptat și sigur.

Caracteristica este complet compatibilă cu extensiile de browser pentru Firefox, Internet Explorer și Chrome, permițând utilizatorilor să introducă automat datele de autentificare în paginile de autentificare pentru a economisi timp.

Toate aceste beneficii și mult mai multe sunt disponibile în cadrul soluției noastre de securitate pentru sistemele de operare Windows.

tags


AutorSe întâmplă acum

Populare

Cum îți asigură tehnologia Bitdefender pentru prevenirea atacurilor web o experiență de navigare sigură

Cum îți asigură tehnologia Bitdefender pentru prevenirea atacurilor web o experiență de navigare sigură

01 Martie 2021

3 minute
Cum îți protejează Bitdefender VPN confidențialitatea și datele digitale

Cum îți protejează Bitdefender VPN confidențialitatea și datele digitale

16 Februarie 2021

3 minute

FOLLOW US ON

SOCIAL MEDIA


Articole similare

Oprește fraudele din mediul online și securizează-ți informațiile sensibile cu Bitdefender Safepay Oprește fraudele din mediul online și securizează-ți informațiile sensibile cu Bitdefender Safepay
Bogdan BOTEZATU

24 Martie 2021

2 minute
Cum îți asigură tehnologia Bitdefender pentru prevenirea atacurilor web o experiență de navigare sigură Cum îți asigură tehnologia Bitdefender pentru prevenirea atacurilor web o experiență de navigare sigură
Bogdan BOTEZATU

01 Martie 2021

3 minute
Cum îți protejează Bitdefender VPN confidențialitatea și datele digitale Cum îți protejează Bitdefender VPN confidențialitatea și datele digitale
Bogdan BOTEZATU

16 Februarie 2021

3 minute