Bitdefender obține Premiul PCMag Readers’ Choice pentru anul 2023

Bitdefender

07 Februarie 2023

Promo Un singur produs care vă protejează toate dispozitivele.
Încercați-l gratuit 30 de zile
Bitdefender obține Premiul PCMag Readers’ Choice pentru anul 2023

„Care este probabilitatea să recomandați această companie unui prieten sau coleg?”

Conform bestsellerului lui Fred Reichheld din 2006, intitulat The Ultimate Question, nu există nicio altă întrebare mai bună pentru a aprecia loialitatea clienților unei companii. Și, conform cititorilor PCMag, Bitdefender este primul brand la care aceștia se gândesc când vine vorba de protejarea dispozitivelor împotriva amenințărilor cibernetice.

Distincția PCMag Readers’ Choice Award nu se obține prea ușor. Respondenții sunt rugați să clasifice produsele și serviciile pe care le folosesc efectiv, ceea ce înseamnă că nu vor ezita să spună adevărul, oricât de brutal ar fi.

Dintre cele nouă branduri de produse antivirus sondate, doar trei au obținut un scor de 9.0 sau mai mare în ceea ce privește satisfacția generală și de 8.9 sau mai mare în ceea ce privește probabilitatea de a fi recomandate. Bitdefender s-a situat pe prima poziție, cu un scor de 9.1 atât pentru satisfacție generală, cât și pentru probabilitatea de a fi recomandată.

Pe baza acestor scoruri, PCMag ne-a acordat prestigiosul premiu Readers’ Choice (încă o dată).

Cititorii PCMag ne-au acordat un punctaj mare și în ceea ce privește alte aspecte, cum ar fi costul, ușurința în utilizare și încrederea generală percepută în legătură cu brandul.

De asemenea, am mai obținut un punctaj mare pentru satisfacția privind asistența tehnică (8.8) și încredere (9.3), precum și satisfacția privind o serie de instrumente de securitate specifice, integrate în suitele noastre de securitate, precum protecția prin firewall (9.3), filtrul pentru spam (9.0), protecția împotriva ransomware (9.3), protecția împotriva atacurilor de tip phishing (9.2) și VPN (8.8).

Și, ce să vezi, Bitdefender și-a surclasat concurența și anul acesta pe segmentul de soluții pentru mobil, obținând Premiul Readers’ Choice pentru ambele noastre soluții de securitate pentru mobil.

Protecția pentru Android de la Bitdefender a obținut cele mai bune scoruri la fiecare criteriu, având un punctaj de 9.0 la satisfacția generală, cu jumătate de punct mai mare decât rivalii noștri cei mai apropiați.

Suntem extrem de onorați de abundența de premii obținute anul trecut de la PCMag, dintre care menționăm The Best Tech Products and Services of 2022 și renumita distincție oferită de această publicație, Editors’ Choice Award pentru suitele noastre de securitate pentru dispozitivele Windows și Mac personale. Cititorii pot vedea toate rezultatele chestionarului aici.

tags


Autor


Bitdefender

The meaning of Bitdefender’s mascot, the Dacian Draco, a symbol that depicts a mythical animal with a wolf’s head and a dragon’s body, is “to watch” and to “guard with a sharp eye.”

Toate articolele

Articole similare

Articole salvate


loader