Oamenii Bitdefender: Beatrice Stroilescu

Bitdefender

16 Noiembrie 2018

Promo Un singur produs care vă protejează toate dispozitivele.
Încercați-l gratuit 30 de zile
Oamenii Bitdefender: Beatrice Stroilescu

Ce ne place cel mai mult la colegii nostri este ca dincolo de faptul ca fac super treaba, sunt si super de treaba. Pe rand, pe rand, va invitam sa-i cunoasteti!
Jurnalista Iulia Ionescu si fotograful Dragos Asaftei se vor intalni in fiecare luna cu unul dintre Oamenii Bitdefender si vor incerca sa-i afle povestea. Faceti cunostinta cu Beatrice Stroilescu, Manager Online CX Development la Bitdefender.

Guest post: Iulia Ionescu & Dragos Asaftei

Oamenii Bitdefender dovedesc ca se intampla lucruri bune si Romania. Putem face lucruri bune si aici. Nu este nevoie sa plecam din tara.

Beatrice Stroilescu este una dintre femeile care traiesc intr-o lume a barbatilor. Are 45 kg si 1,60 inaltime. Este pasionata de alimentatia sanatoasa, merge frecvent la sala si are 28 de ani. Este echilibrata in tot ceea ce face si tind sa cred ca este unul dintre cei mai organizati oameni de la Bitdefender. A absolvit Facultatea de Management. Face parte din echipa Bitdefender de un an si jumatate, iar de curand a fost promovata de la functia de Web Project Manager la cea de Manager Online CX Development. Ea este cea care coordoneaza echipa super dinamica de programatori care se ocupa de site-urile Bitdefender.

Tinerii de acum sunt mult mai determinati. Stiu exact ce isi doresc si cum pot obtine ceea ce-si doresc. Muncesc foarte mult. Cel putin asa sunt oamenii din echipa mea, din acest domeniu.

Beatrice


Bitdefender este mai mult decat un loc de munca pentru ea. Aici sunt si prietenii ei, dar si sotul sau. Lucreaza in departamente diferite, dar le place sa spuna ca au evoluat impreuna. El i-a insuflat pasiunea pentru programare si web development.

Am prins foarte multe lucruri de la el pe parte de implementare si de soft skills pentru programatori, dar si el de la mine. Ne-am ajutat intotdeuna.

Beatrice


Cand a ajuns la Bitdefender avea deja o experienta de sase ani in functii similare. Intamplator sau nu, ea a fost cea care l-a incurajat pe sotul sau, in urma cu trei ani, sa aplice la Bitdefender. Pe atunci nu isi imagina ca si ea isi va dori sa lucreze aici.

 Am simtit cum il influenteaza pozitiv si in viata personala. Dupa ce am vazut cat de fericit si implinit este el, m-am decis sa aplic si eu la Bitdefender.

Beatrice

Ne place sa lucram impreuna. Am mai facut asta si in trecut. Atunci m-a cerut in casatorie. Cred ca este un semn bun. 🙂

 Beatrice

Am intrebat-o cum a fost pentru ea inceputul la Bitdefender, ce impresie i-au lasat colegii in primele zile si daca s-a lovit de prejudecati.

Oamenii de aici au fost foarte deschisi de la bun inceput. M-au ajutat foarte mult. Nu am fost neaparat uimita pentru ca suntem in anul 2018 si nu mai este o surpriza sa vezi femei in acest domeniu, chiar si pe post de management. Acum sunt la fel de multe femei ca si barbati. Nu mai este ca in trecut. In urma cu 6 –7 ani o femeie nu era vazuta bine pe un post de project manager, dar acum nu mai este asa.

Beatrice

Aici nu exista prejudecati. Nu te plictisesti niciodata. Este o dinamica extraordinara in toata compania. Mie asta imi place cel mai mult. Nu vreau sa ma plafonez si mereu caut sa invat si sa fac ceva nou. Aici poti face oricand altceva, daca asta vrei. Evoluam constant. Ne ajutam foarte mult intre noi. Fiecare om de aici imparte si cu ceilalti colegi din experienta sa. Cred ca este important sa inveti cat mai mult din toate si sa-ti placa ceea ce faci.

Beatrice

Mi-a recunoscut, insa, ca nu este usor ce face ea. Nu ii este usor nici sa gaseasca oamenii potriviti pentru echipa sa.

Daca iti place ceea faci, nu inseamna ca este usor. Cred ca toti depunem mai mult efort atunci cand ne place ceea ce facem pentru ca ajungem sa avem standarde din ce in ce mai inalte. Bitdefender te ajuta sa evoluezi pe plan profesional, dar si personal.

Beatrice

Inainte sa ajung la Bitdefender am intalnit oameni care, desi erau foarte buni, nu puteau lucra in echipa. Nu era vorba ca nu voiau, dar asa erau obisnuiti. La Bitdefender nu exista astfel de probleme.
Bitdefender este un mix. Daca am avut niste preconceptii despre programatori, acestea au disparut cand am ajuns aici. In acest domeniu exista multi oameni introvertiti, dar aici toti isi gasesc locul. Suntem o echipa. Nu exista bariere in comunicare.

 Beatrice

Cele mai misto experiente sunt, insa, cele pe care le ofera, nu cele pe care le traieste. Bitdefender Romania gazduieste si pregateste constant si profesionisti din alte tari.

Strainii care vin aici sunt impresionati de noi, de Romania si de Bitdefender. Multi straini iau contact cu Romania pentru prima data prin intermediul nostru. 
Aici inveti foarte multe lucruri. Nu este vorba doar de executie. Inveti sa lucrezi si cu oameni din afara, din diferite culturi. Felul de a fi al unui om sau modul sau de lucru este foarte influentat de locul din care vine. Suntem foarte diferiti. 


Nici nu a stat pe ganduri atunci cand am intrebat-o daca nu cumva a luat in calcul varianta de a pleca din tara.

Am primit oferte de a pleca din tara, dar nu am vrut sa fac asta. Am stiut ca imi va fi bine aici si ca voi putea face lucruri bune si aici in tara. Am ajuns intr-un moment in care viata mea este echilibrata si cred ca putem sa facem in asa fel incat sa ne fie mai bine si aici.
Oamenii Bitdefender dovedesc ca se intampla lucruri bune si in Romania. Putem face lucruri bune si aici. Nu este nevoie sa plecam din tara.
 Ma vad aici si peste 10 ani. Pentru ca nu fac parte doar dintr-un departament, ci dintr-o echipa. Nu exista limite. Nu exista „nu pot” la Bitdefender.

Beatrice

tags


Autor


Bitdefender

The meaning of Bitdefender’s mascot, the Dacian Draco, a symbol that depicts a mythical animal with a wolf’s head and a dragon’s body, is “to watch” and to “guard with a sharp eye.”

Toate articolele

Articole similare

Articole salvate


loader