Poți trece prin viața de zi cu zi fără să-ți fie colectate datele? 3 caracteristici VPN care te ajută să faci acest lucru.

Bitdefender

27 Aprilie 2023

Promo Un singur produs care vă protejează toate dispozitivele.
Încercați-l gratuit 30 de zile
Poți trece prin viața de zi cu zi fără să-ți fie colectate datele? 3 caracteristici VPN care te ajută să faci acest lucru.

Nevoia de confidențialitate. 3 caracteristici VPN care te ajută să eviți colectarea datelor

În lumea digitală de astăzi, care evoluează în ritm rapid, invadarea vieții private este o preocupare tot mai importantă. Pe zi ce trece, oamenii se confruntă cu un risc din ce în ce mai mare ca informațiile lor personale să fie colectate și analizate de diverse companii și guvern.

Potrivit unui Sondaj realizat de Pew Research, majoritatea americanilor consideră că activitățile lor online și offline sunt urmărite și monitorizate de companii și guvern cu o oarecare regularitate. 62% dintre respondenți au afirmat că este imposibil să treacă prin viața de zi cu zi fără ca datele lor să fie colectate de companii, iar 63% au spus același lucru despre guvern.

72% dintre americani raportează că au senzația că toată, aproape toată sau cea mai mare parte din activitatea lor desfășurată online sau pe telefonul mobil este urmărită de advertiseri, firme de tehnologie și alte companii. Alți 19% consideră că o parte din activitatea lor este urmărită. Aproape jumătate (47%) dintre adulți cred că cel puțin majoritatea activităților lor online sunt urmărite de guvern.

Aceste statistici indică un sentiment din ce în ce mai puternic de neputință, pe măsură ce persoanele fizice se luptă să-și păstreze confidențialitatea datelor personale. De exemplu, 81% dintre respondenți au afirmat că simt că au puțin control sau nu au deloc control asupra datelor colectate de companii, iar 79% sunt îngrijorați de modul în care sunt utilizate aceste date.

Cum îți poți îmbunătăți confidențialitatea în mediul online?

Bitdefender VPN poate oferi acel mult râvnit sentiment de securitate și confidențialitate prin criptarea conexiunii la internet și mascarea adresei IP. Nu numai că te apără împotriva colectării de date, ci îți protejează și activitățile online, asigurând un nivel suplimentar de confidențialitate. Prin conectarea la un server VPN, conexiunea ta la internet rămâne criptată, păstrând confidențiale informațiile tale cu caracter sensibil, chiar dacă datele tale sunt interceptate.

Iată principalele 3 funcții Bitdefender VPN care îți protejează datele cu caracter personal de instrumentele de urmărire intruzive ale companiilor:

  • Ad blocker și Anti-tracker. Funcția Ad-blocker îți oferă control total asupra reclamelor pe care le vezi, astfel încât să te poți concentra asupra conținutului care te interesează. Funcția Anti-tracker te face invizibil pentru trackerele care îți adună datele (tipul dispozitivului, locația, căutările pe internet, preferințele de cumpărături și altele) și îți încetinesc dispozitivul.
  • Conectare automată - Configurează această caracteristică o singură dată și vei fi întotdeauna în siguranță și anonim în orice rețea la care te conectezi.
  • Internet Kill Switch - Îți deconectează automat computerul, telefonul sau tableta de la internet în eventualitatea în care conexiunea VPN se întrerupe. Oprind instantaneu traficul de intrare și ieșire din dispozitiv, aceasta previne scurgerea datelor și împiedică colectorii de date să te prindă cu garda jos.

Ia atitudine împotriva colectării invazive de date și bucură-te confidențialitatea și libertatea în mediul online pe care le meriți.

Încearcă Bitdefender VPN!

tags


Autor


Bitdefender

The meaning of Bitdefender’s mascot, the Dacian Draco, a symbol that depicts a mythical animal with a wolf’s head and a dragon’s body, is “to watch” and to “guard with a sharp eye.”

Toate articolele

Articole similare

Articole salvate


loader