My Bitdefender
 • 0 Shopping Cart
Alegeți locația de descărcare

De la serverele noastre:

DESCARCĂ

sau

De la partenerii noștri:

          
Bitdefender Antivirus

Antivirus Free Edition

O soluție antivirus gratuită bazată pe o tehnologie premiată, fără impact asupra resurselor.

Descărcare Gratuită

 • Light. Lighter. Lightest.
  SECURITATEIMPENETRABILĂ

  Protecție premiată, gratuită. Bitdefender Antivirus Free Edition folosește cele mai bune tehnologii create în laboratoarele Bitdefender, recunoscute pe plan internațional pentru capacitatea lor de a bloca chiar și amenințările pe care alte soluții le ratează.

 • No nagging commercials
  ZERO
  ÎNTREBĂRI
  CONFIGURAȚII

  Spuneți adio bifării de căsuțe și confirmării de opțiuni. Bitdefender Antivirus Free Edition are grijă de toate amenințările, fără să vă deranjeze cu detalii inutile.

 • Zero configurations, zero questions
  UȘOR. MAI UȘOR. CEL MAI UȘOR!

  Când spunem că produsul nostru este fără impact asupra resurselor, ne referim la faptul că nu există practic NICIUN IMPACT asupra performanței PC-ului dumneavoastră. Nici măcar o urmă de încetinire, indiferent de vârsta sistemului dumneavoastră.

 • Unbreachable Security
  NU
  MESAJE SÂCÂITOARE
  RECLAME

  Știm că nu vă place când reclame intruzive vă perturbă experiența de utilizator. De aceea Bitdefender Antivirus Free Edition afișează doar mesaje discrete, rare, cu lucruri pe care într-adevăr trebuie să le știți.

PC MAG Award Softpedia Award Brothersoft Award

O alegere excelentă pentru cei care își doresc un antivirus care să-și facă treaba în liniște.

PC MAG | Iulie 2013

Windows 8 Optimized

Optimizat pentru Windows 8

Folosiți cea mai recentă versiune Windows? Bitdefender Antivirus Free Edition este prima soluție antivirus compatibilă cu Windows 8.
Plug & Play

Start joc

Bitdefender Antivirus Free Edition este soluția antivirus perfectă pentru jocuri. Pune în așteptare scanările majore ale sistemului până în momentul apăsarii pe Ieșire.
For rookies and techies

Pentru începători
și specialiști

Prietenii sau familia vă solicită să le instalați un antivirus pe calculatorul lor? Bitdefender Antivirus Free Edition este ușor de instalat și nu necesită întreținere.
Descărcare Gratuită

Recomandă

Ajutați-vă prietenii să se ferească de viruși și alte amenințări informatice. Povestiți-le despre acest software și ajutați să evite pericolele electronice - Gratis!

Din culise

Awarded Best Security

Bitdefender Antivirus Free Edition a fost proiectat pentru a vă permite să vă bucurați la maximum de calculatorul dumneavoastră fără a vă îngrijora cu privire la viruși sau alte amenințări electronice.

O numim „inteligență artificială” pentru că va găsi întotdeauna cel mai bun mod pentru ca sistemul dumneavoastră să rămână ferit de pericole, fără a necesita configurări speciale și, mai important, fără a vă încetini sistemul.

Bitdefender Antivirus Free Edition dezvăluie câteva dintre tehnologiile revoluționare care au permis liniei noastre principale de produse să depășească principalii concurenți, cum ar fi AVG, Avast și Avira.

Ce ne face să fim cei mai buni?

Protecție superioară exclusivă

Bitdefender utilizează tehnologii brevetate, precum și alte tehnologii integrate, pentru a oferi o rezistență maximă împotriva amenințărilor electronice.

 • Protecție în timp real - Scutul în timp real este proiectat pentru a proteja întregul sistem de fișiere infectate ce provin din exterior, înainte de a avea o șansă de a se răspândi în PC-ul dumneavoastră.
 • Active Virus Control - Tehnologia proactivă care detectează rapid și cu acuratețe amenințări potențiale, chiar și în cazul apariției de viruși noi, pentru care nu s-a lansat încă o protecție implicită.
 • Sistem de detectare a intruziunilor - Se asigură că aplicațiile care încearcă să acceseze Internetul sau rețeaua nu sunt programe periculoase mascate. Sistemul de detectare a intruziunilor este activat automat atunci când astfel de aplicații se comportă într-un mod suspect și le blochează atunci când depășesc limita.
 • B-Have - Detectează în mod proactiv amenințările necunoscute pe care alte produse le trec cu vederea, analizând modul în care aplicațiile se comportă într-un mediu sigur. Dacă nu sunt detectate acțiuni rău intenționate, B-HAVE pornește programul în mod normal. În caz contrar, acesta îl va trece automat în carantină sau îl va șterge.
 • Scanare HTTP - Vă protejează de escrocherii, cum ar fi tentative de phishing cu carduri de credit. Bitdefender Antivirus Free Edition scanează toate link-urile pe care le accesați din browser-ul dumneavoastră și le blochează atunci când acestea se dovedesc a fi nesigure.
 • Anti-rootkit - Rootkit-urile sunt un tip de software ascuns, adesea rău intenționate, care poate ajuta hackerii să obțină controlul asupra computerului dumneavoastră. Bitdefender Antivirus Free Edition folosește o tehnologie specială, care detectează și blochează astfel de aplicații software rău intenționate.

Ușor. Automat.

Bitdefender Antivirus Free Edition utilizează un mecanism inteligent care poate lua automat decizia optimă de a furniza o securitate riguroasă fără a vă încetini calculatorul.

 • Scanare preliminară la încărcarea sistemului - Această tehnologie scanează sistemul la pornire, imediat ce sunt încărcate toate serviciile critice. Scanarea preliminară la încărcarea sistemului asigură detectarea virușilor la pornire, îmbunătățind în același timp timpul de încărcare.
 • Scanare Automată - Economie imensă de timp și resurse, Auto Scan este o tehnologie brevetată de Bitdefender, care concentrează eforturile de detectare a virușilor asupra zonelor de risc.

Cerințe de sistem

Cerințe minime de sistem

Sistem de operare: Windows XP SP3 (32 biți), Windows Vista (SP2), Microsoft Windows 7 (SP1), Microsoft Windows 8

RAM: 512MB

Spațiu hard disk: 700 MB

Cerințe recomandate de sistem

Sistem de operare: Windows XP SP3 (32 biți), Windows Vista (SP2), Microsoft Windows 7 (SP1), Microsoft Windows 8

RAM: 1 GB

Spațiu hard disk: 1 GB

Bitdefender Antivirus Free Edition
Bitdefender

Antivirus Free Edition

Soluția antivirus gratuită bazată pe o tehnologie premiată, fără impact asupra resurselor.

"Inteligent si Silențios [..] Bitdefender Antivirus Free Edition (2014) este cu siguranță o alegere bună."

PC MAG | Iulie 2013

*corespunzator rezultatului obținut de Bitdefender din partea AV-Test, Iulie 2013

Descărcare Gratuită