Fără întrebări.
Zero configurații.

Spuneți adio casetelor de selectare și pop-up-urilor

Bitdefender Antivirus Free Edition are grijă de toate amenințările, fără să vă deranjeze cu detalii inutile.

Ușor. mai ușor. cel mai ușor.

Impact minim asupra resurselor sistemului. Tehnologie fără stres.

Pentru a evita încetinirile, Bitdefender Antivirus Free Edition scanează după malware doar atunci când sistemul este inactiv și sare peste fișierele cunoscute ca fiind sigure.

Fără anunțuri, fără bătăi de cap.

Acesta este un antivirus, nu o prezentare de vânzări.

Nu veți vedea oferte zilnice supărătoare. În schimb, Bitdefender Antivirus Free Edition vă prezintă ocazional oferte personalizate cu reduceri, în cazul în care doriți să treceți la varianta premium.

Securitate invincibilă

Prețuiți liniștea dumneavoastră.

Nu vă faceți griji: Bitdefender Antivirus Free Edition oferă PC-ului dumneavoastră protecție imbatabilă împotriva tuturor pericolelor.

Optimizat pentru Windows 8
Folosiți cea mai recentă versiune Windows?

Bitdefender Antivirus Free Edition este prima soluție antivirus compatibilă cu Windows 8 și Windows 8.1.

Start joc!
Soluția antivirus perfectă pentru jocuri

Bitdefender Antivirus Free Edition este soluția antivirus perfectă pentru jocuri. Pune în așteptare scanările majore ale sistemului până în momentul apăsarii pe Ieșire.

Pentru începătoriși specialiști
Prietenii sau familia vă solicită să le instalați

Prietenii sau familia vă solicită să le instalați un antivirus pe calculatorul lor? Bitdefender Antivirus Free Edition este ușor de instalat și nu necesită întreținere.

Din culise

Bitdefender Antivirus Free Edition a fost proiectat pentru a vă permite să vă bucurați la maximum de calculatorul dumneavoastră fără a vă îngrijora cu privire la viruși sau alte amenințări electronice. O numim „inteligență artificială” pentru că va găsi întotdeauna cel mai bun mod pentru ca sistemul dumneavoastră să rămână ferit de pericole, fără a necesita configurări speciale și, mai important, fără a vă încetini sistemul.

Și, ceea ce este și mai important, face acest lucru fără a încetini viteza de funcționare a sistemului. Bitdefender Antivirus Free Edition include o parte dintre tehnologiile revoluționare care au permis liniei noastre principale de produse să depășească principalii concurenți, cum ar fi AVG, Avast sau Avira.


"Inteligent si Silențios [..] Bitdefender Antivirus Free Edition (2014) este cu siguranță o alegere bună."

Descărcare Gratuită

Recomandă!

"Ce face Bitdefender mai bun decât alte soluții antivirus?"

Bitdefender Antivirus Free Edition folosește o combinație de scanare Cloud și analiză a comportamentului pentru a detecta amenințările noi sau necunoscute pe care alte soluții antivirus nu le identifică.

Potecție superioară exclusivă

Bitdefender utilizează tehnologii brevetate, precum și alte tehnologii integrate, pentru a oferi o rezistență maximă împotriva amenințărilor electronice.

 • Protecție în timp real

  Scutul în timp real este proiectat pentru a proteja întregul sistem de fișiere infectate ce provin din exterior, înainte de a avea o șansă de a se răspândi în PC-ul dumneavoastră.

 • Active Virus Control

  Tehnologia proactivă care detectează rapid și cu acuratețe amenințări potențiale, chiar și în cazul apariției de viruși noi, pentru care nu s-a lansat încă o protecție implicită.

 • Sistem de detectare a intruziunilor

  Se asigură că aplicațiile care încearcă să acceseze Internetul sau rețeaua nu sunt programe periculoase mascate. Sistemul de detectare a intruziunilor este activat automat atunci când astfel de aplicații se comportă într-un mod suspect și le blochează atunci când depășesc limita.

 • B-Have

  Detectează în mod proactiv amenințările necunoscute pe care alte produse le trec cu vederea, analizând modul în care aplicațiile se comportă într-un mediu sigur. Dacă nu sunt detectate acțiuni rău intenționate, B-HAVE pornește programul în mod normal. În caz contrar, acesta îl va trece automat în carantină sau îl va șterge.

 • Scanare HTTP

  Vă protejează de escrocherii, cum ar fi tentative de phishing cu carduri de credit. Bitdefender Antivirus Free Edition scanează toate link-urile pe care le accesați din browser-ul dumneavoastră și le blochează atunci când acestea se dovedesc a fi nesigure.

 • Anti-rootkit

  Rootkit-urile sunt un tip de software ascuns, adesea rău intenționate, care poate ajuta hackerii să obțină controlul asupra computerului dumneavoastră. Bitdefender Antivirus Free Edition folosește o tehnologie specială, care detectează și blochează astfel de aplicații software rău intenționate.


Ușor. Automat.

Bitdefender Antivirus Free Edition utilizează un mecanism inteligent care poate lua automat decizia optimă de a furniza o securitate riguroasă fără a vă încetini calculatorul.

 • Scanare preliminară la încărcarea sistemului

  Această tehnologie scanează sistemul la pornire, imediat ce sunt încărcate toate serviciile critice. Scanarea preliminară la încărcarea sistemului asigură detectarea virușilor la pornire, îmbunătățind în același timp timpul de încărcare.

 • Scanare Automată

  Economie imensă de timp și resurse, Auto Scan este o tehnologie brevetată de Bitdefender, care concentrează eforturile de detectare a virușilor asupra zonelor de risc.

Cerințe de sistem

 • Cerințe minime de sistem

  Sistem de operare: Windows XP SP3 (32 biți), Windows Vista (SP2), Microsoft Windows 7 (SP1), Microsoft Windows 8

  RAM: 512MB

  Spațiu hard disk: 700 MB

 • Cerințe recomandate de sistem

  Sistem de operare: Windows XP SP3 (32 biți), Windows Vista (SP2), Microsoft Windows 7 (SP1), Microsoft Windows 8

  RAM: 1 GB

  Spațiu hard disk: 1 GB

O alegere excelentă pentru cei care își doresc un antivirus care să-și facă treaba în liniște.

Descărcare Gratuită