Bitdefender

Mobile Security

Bucură-te mai mult de Android. Noi îl menținem în siguranță.


  • WearON
  • Blocare aplicații
  • Securitate Aplicații
  • Scanare antivirus
  • Securitate web
  • Antifurt
Get it on Google Play

Medie clasificare

"Bitdefender Mobile Security oferă instrumente contra furt inteligente într-un pachet care este atât de ușor, încât este posibil să nici nu îl observați."

31 martie 2014 | PCMAG

numai: /an

Protejează-ți dispozitivul de amenințările electronice și economisește bateria cu Bitdefender Mobile Security.

WearON

Beneficiază de un strat suplimentar de protecție* prin extensia Bitdefender Mobile Security dezvoltată special pentru ceasuri inteligente.

Alertă Telefon

Cu ajutorul funcției Alertă Telefon ceasul tău inteligent va vibra atunci când te îndepărtezi de telefon.

Scream

Atunci când nu îți poți aduce aminte unde ți-ai lăsat telefonul prin casă folosește-ți ceasul inteligent pentru a-l găsi. Cu ajutorul dispozitivului tău Android Wear îți poți face telefonul să emită un sunet puternic chiar dacă l-ai setat pe modul Silențios.

*Funcționează cu Android 4.3 și Android Wear. Disponibil prin actualizarea Bitdefender Mobile Security

Funcții Bitdefender Mobile Security

Oferiți dispozitivelor dvs. mobile Android protecție TOTALĂ împotriva virușilor și a „intrușilor” în materie de confidențialitate

Securitate Aplicații

Curioși să aflați cum folosesc sau eventual abuzează aplicațiile instalate de datele dumneavoastră personale, amenințându-vă CONFIDENȚIALITATEA? Funcția Consilier Confidențialitate vă poate oferi informații detaliate cu privire la modul în care funcționează în fundal aplicațiile instalate fără cunoștința dumneavoastră.

Bitdefender Anti-Theft™

Bitdefender Mobile Security are o nouă funcție Anti-theft, cu un panou de control pe platformă web și comenzi prin SMS. Modulul Anti-Theft asigură funcțiile de localizare, blocare sau ștergere de la distanță, sau transmitere de mesaje către dispozitivul Android.

Blocare aplicații

Navigați pe Internet și socializați fără griji. Datele dumneavoastră personale nu pot fi vizualizate sau furate de hackeri.

WearON

Extinde Bitdefender Mobile Security către ceasul tău inteligent. Folosește-ți dispozitivul Android Wear pentru a-ți găsi telefonul atunci când nu e la vedere sau pentru a primi o alertă atunci când distanța dintre tine și telefonul tău devine prea mare.

Ce mai obțineți
Securitate web

Bitdefender Mobile Security for Android folosește serviciile Bitdefender Cloud pentru a alerta utilizatorii atunci când accesează pagini ce conțin programe periculoase, tentative de phishing sau fraudă.

Viteză maximă și impact redus asupra bateriei

Datorită detecției de tip cloud și serviciilor de securitate de ultimă generație, Bitdefender Mobile Security for Android îți oferă o experiență de navigare sigură și previne instalarea de aplicații periculoase, cu impact minim asupra consumului bateriei.

Scanare la cerere & la instalare

Scanările la cerere pot fi declanșate în orice moment pentru a te asigura că aplicațiile instalate pe telefon sunt sigure. Bitdefender Mobile Security se va asigura că dispozitivul tău Android este curat scanând automat orice aplicație imediat după instalare.

Capturi de ecran ale produsuluiBitdefender
Bitdefender

Mobile Security

Bucură-te mai mult de Android. Noi îl menținem în siguranță.

Bitdefender Mobile Security
este cea mai avansată aplicație contra programelor periculoase.

Protejează-ți dispozitivul de amenințările electronice și economisește bateria cu Bitdefender Mobile Security. Pentru că telefonul sau tableta ta sunt inutile dacă nu le poți utiliza.

"Bitdefender Mobile Security oferă instrumente contra furt inteligente într-un pachet care este atât de ușor, încât este posibil să nici nu îl observați."

31 martie 2014 | PCMAG

numai: /an