Bitdefender Mobile Security

Bucură-te mai mult de dispozitivul tău Android. Noi îl menținem în siguranță.

numai :

Prețul include TVA

Get it on Google Play

Medie clasificare

Protejează-ți dispozitivul de amenințările electronice și economisește bateria cu Bitdefender Mobile Security.

Bitdefender Mobile Security asigură detectarea imbatabilă, pe bază de tehnologie Cloud, a programelor periculoase și o funcție antifurt inteligentă pentru Android, aproape fără impact asupra bateriei - toate acestea, în plus față de cea mai bună soluție de securitate pentru Android de pe piață.

Detecție imbatabilă a programelor periculoase

Cea mai bună protecție (pe o scală de la 0 la 6, 6 fiind cel mai înalt nivel de protecție)

AV TEST. Iulie 2015

Bitdefender

6

AVG

5.5

Avast

5.5

McAfee (Intel)

5

                   
  • 0%
  • 100%
Bitdefender a obținut din nou un scor de 100% în cadrul testului din iulie 2015

Accesează cea mai avansată rețea
de securitate cibernetică

OneClick Security. Protecție care rulează singură

Odată activată, tehnologia Autopilot™ de la Bitdefender rulează automat toate procesele de securitate cibernetică pentru a te putea bucura de calculatorul tău la maxim. Fără nicio grijă.

Cea mai avansată rețea de securitate cibernetică

Numeroase tehnologii avansate își combină puterile în Cloud pentru scanare ultra-rapidă și răspuns super-eficient la adresa amenințărilor.

Ironclad Security For Online Transactions

Never worry about phishing or any type of online fraud when you shop, bank or just surf online. Bitdefender can also filter out inappropriate content.

Clueful . Vezi ce fac aplicațiile tale fără știrea ta.

Află dacă aplicațiile tale oferă informații confidențiale sau accesează internetul fără știrea ta și descarcă date nedorite.

Lista de funcții

Oferă dispozitivelor tale mobile Android protecție TOTALĂ împotriva virușilor și a „intrușilor” în materie de confidențialitate

Securitate Aplicații

Curioși să aflați cum folosesc sau eventual abuzează aplicațiile instalate de datele dumneavoastră personale, amenințându-vă CONFIDENȚIALITATEA? Funcția Consilier Confidențialitate vă poate oferi informații detaliate cu privire la modul în care funcționează în fundal aplicațiile instalate fără cunoștința dumneavoastră.

Bitdefender Anti-Theft™

Bitdefender Mobile Security are o nouă funcție Anti-theft, cu un panou de control pe platformă web și comenzi prin SMS. Modulul Anti-Theft asigură funcțiile de localizare, blocare sau ștergere de la distanță, sau transmitere de mesaje către dispozitivul Android.

Blocare aplicații

Navigați pe Internet și socializați fără griji. Datele dumneavoastră personale nu pot fi vizualizate sau furate de hackeri.

WearON

Extinde Bitdefender Mobile Security către ceasul tău inteligent. Folosește-ți dispozitivul Android Wear pentru a-ți găsi telefonul atunci când nu e la vedere sau pentru a primi o alertă atunci când distanța dintre tine și telefonul tău devine prea mare.

Ce mai obțineți
Securitate web

Bitdefender Mobile Security for Android folosește serviciile Bitdefender Cloud pentru a alerta utilizatorii atunci când accesează pagini ce conțin programe periculoase, tentative de phishing sau fraudă.

Viteză maximă și impact redus asupra bateriei

Datorită detecției de tip cloud și serviciilor de securitate de ultimă generație, Bitdefender Mobile Security for Android îți oferă o experiență de navigare sigură și previne instalarea de aplicații periculoase, cu impact minim asupra consumului bateriei.

Scanare la cerere & la instalare

Scanările la cerere pot fi declanșate în orice moment pentru a te asigura că aplicațiile instalate pe telefon sunt sigure. Bitdefender Mobile Security se va asigura că dispozitivul tău Android este curat scanând automat orice aplicație imediat după instalare.

Capturi de ecran ale produsului

Soluție de securitate pentru Android care a câștigat încrederea a numeroși utilizatori

Cea mai bună soluție de protecție existentă. Folosesc bitdefender total security pe principalul dispozitiv și mi-a schimbat definitiv viața. De aceea îl folosesc pe dispozitivul meu lg g4. Știi, vreau să nu am nicio grijă.
Jakub Michalski 12 august 2015

Un singur cont pentru toate nevoile tale de securitate.

Conectați-vă la contul dvs. unic Bitdefender Central pentru a vă instala și gestiona cu ușurință soluția de securitate.

Descărcați, instalați și administrați soluția de securitate dintr-o singură locație

Efectuați scanări și optimizări de la distanță

Bitdefender
Mobile Security

Bucură-te mai mult de dispozitivul tău Android. Noi îl menținem în siguranță.

Bitdefender Mobile Security asigură detectarea imbatabilă, pe bază de tehnologie Cloud, a programelor periculoase și o funcție antifurt inteligentă pentru Android, aproape fără impact asupra bateriei.

numai :

Prețul include TVA

Get it on Google Play

Medie clasificare