2016

Protejează-te astăzi. Gândește-te la ziua de mâine.

Securitatea întâlnește inteligența artificială.

50%
reducere

Antivirus Plus 2016

3 PC-uri/1 An

35%
reducere

Internet Security 2016

3 PC-uri/1 An

35%
reducere

Total Security 2016

3 PC-uri/1 An

Total Security
Multi-Device 2016

3 utilizatori / 1 an

30

zile garanția
returnării banilor

500

milioane de utilizatori
la nivel mondial

24/7

Asistența gratuită prin
telefon, chat sau e-mail

SECURITATEA ÎNTÂLNEȘTE INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ

Protecție pentru peste 500 de milioane de utilizatori la nivel mondial

Bitdefender este în permanență nr. 1, grație capacității sale de a evolua mai rapid decât programele periculoase. Tehnologiile noastre premiate folosesc algoritmi patentați de învățare automată pentru a descoperi amenințări noi sau necunoscute în fracțiuni de secundă și cu precizie.

Bitdefender protejează datele confidențiale ale utilizatorilor săi, precum și dispozitivele acestora. Tehnologiile noastre de securitate premiate protejează împotriva
tuturor amenințărilor cibernetice de astăzi, de la enervantele aplicații adware la programele periculoase care se infiltrează pentru a sustrage date, pentru a intercepta plăți online, pentru a spiona
sau pentru a solicita răscumpărări în schimbul informațiilor tale.

ACCESEAZĂ CEA MAI AVANSATĂ
REȚEA DE SECURITATE CIBERNETICĂ

Cea mai avansată rețea de securitate cibernetică

Scanează punctele slabe și punctele de acces ascunse din rețeaua ta de acasă

Anti-Ransomware. Întotdeauna pregătit

Vă prezentăm prima tehnologie proactivă din lume împotriva programelor de tip ransomware. Protejați-vă fișierele importante împotriva criptării malițioase.

OneClick Security. Protecție care rulează singură

Odată activată, tehnologia Autopilot™ de la Bitdefender rulează automat toate procesele de securitate cibernetică pentru a te putea bucura de calculatorul tău la maxim. Fără nicio grijă.

Menține viteza și performanța dispozitivelor

Tehnologia inovatoare Photon optimizează procesele de scanare în funcție de configurația PC-ului tău astfel încât să nu fie afectate viteza și performanța.

Scanare la cerere extrem de rapidă

Cu SmartScan, Bitdefender află cum îți folosești calculatorul pentru a nu te încetini atunci când scanează fișierele pentru a detecta programele periculoase.

Protecție invincibilă împotriva spam-ului

Bitdefender blochează mesajele nesolicitate și chiar anticipează apariția aplicațiilor de tip spam utilizând tehnologii avansate precum cele de recunoaștere a imaginilor și procesare a limbajelor naturale.

Securitate imbatabilă pentru tranzacții online

Nu îți vei mai face vreodată griji în legătură cu activitățile de tip phishing sau orice tip de fraudă online atunci când faci cumpărături, operațiuni bancare sau navighezi pe internet. Bitdefender poate, de asemenea, filtra conținutul neadecvat.

Elimină amenințări sofisticate în fază incipientă

Bitdefender împiedică programele periculoase să acceseze sistemele Windows la pornire, eliminând, astfel, unul dintre cele mai semnificative pericole din prezent.

Zero impact asupra performanței

Bitdefender Photon™ se asigură că dispozitivul tău rulează la aceeași viteză, chiar și în timpul scanării. Bitdefender Photon™ menține Bitdefender pe locul 1 în testele de performanță. Această tehnologie este dezvoltată de Bitdefender pentru a se asigura că procesul de scanare nu are impact asupra performanței unui dispozitiv și face acest lucru treptat, adaptându-se la modul în care se utilizează dispozitivul.

Ușor de utilizat. OneClick Security.

Bitdefender protejează și curăță automat dispozitivele. Detectează și blochează silențios toate amenințările cibernetice, fără să îți dai seama de acest lucru, grație tehnologiei Autopilot™ Bitdefender Autopilot™. Zero configurare. Zero întrebări.

O soluție de securitate care a câștigat încrederea a numeroși utilizatori

Un singur cont pentru toate cerințele tale de securitate.

Conectați-vă la contul dvs. unic Bitdefender Central pentru a vă instala și gestiona cu ușurință soluția de securitate.

Descărcați, instalați și administrați soluția de securitate dintr-o singură locație

Efectuați scanări și optimizări de la distanță

Lista completă de funcții

CEA MAI BUNĂ PROTECȚIE

Consecvent și imbatabil

AV-COMPARATIVES, ian 2015, Andreas Clementi

 • Protecție completă a datelor

  Bitdefender elimină orice tip de amenințare electronică, de la virușii tradiționali, programele de tip worm, troieni până la aplicațiile de tip RAT, ransomware, atacuri de zi zero și alte atacuri, programe de tip rootkit, botnet și spyware.

 • Advanced Threat Control

  Tehnologia bazată pe detecție comportamentală care acționează ca un strat suplimentar de protecție prin monitorizarea constantă a programelor active și etichetarea activităților suspecte.

 • Protecție Ransomware

  Bitdefender împiedică toate programele de tip ransomware, chiar și pe cele noi și necunoscute, să îți cripteze și să îți solicite răscumpărări în schimbul fișierelor personale. Poți selecta zonele pe care dorești să le protejezi.

CEA MAI BUNĂ PERFORMANȚĂ

GOLD pentru cea mai bună viteză a sistemelor

Renumita organizație independentă de testare AV-Comparatives
ian 2015

 • Bitdefender Photon™

  Tehnologie inovatoare exclusivă, care îmbunătățește în mod vizibil viteza și performanța sistemului în doar câteva ore, adaptându-se treptat calculatorului dumneavoastră.

 • Integrare Cloud

  Bitdefender 2016 rulează toate operațiunile posibile de scanare în Cloud și, astfel, nu influențează performanța dispozitivului tău. Se scanează numai semnătura datelor tale și nu se încarcă sau stochează fișiere.

 • Moduri jocuri, filme, muncă

  Bitdefender se asigură că te poți ocupa liniștit de ceea ce contează pentru tine. Soluția detectează când te joci, când lucrezi sau când te uiți la un film și elimină temporar pop-up-urile, reglează setările vizuale și întrerupe temporar programele inutile care rulează în fundal.

OneClick Security

protecție ireproșabilă și utilizare extrem de ușoară

Renumita organizație independentă de testare AV-Comparatives
ian 2015

 • Bitdefender Autopilot™

  Asigură o experiență lipsită de probleme, luând decizii optime legate de securitate, fără a fi necesară intervenția utilizatorului. Acest lucru înseamnă că nu vor mai fi afișate pop-up-uri, alerte și nu va mai fi nevoie să configurați nimic.

 • Plăți rapide și sigure

  De fiecare dată când te afli pe o pagină de validare, Managerul de parole Bitdefender introduce automat datele de autentificare în pagina cu detaliile plății.

 • Funcție rapidă de detectare a vulnerabilităților

  Cu un singur click, funcția de detectare a vulnerabilităților avertizează automat dacă există software de securitate neactualizat sau vulnerabil, dacă sunt instalate toate patch-urile de securitate Windows, precum și dacă există evetuale setări de sistem nesigure.


NOTĂ PRIVIND CONFIDENȚIALITATEA

Bitdefender nu încarcă sau stochează fișierele în cloud pentru a le scana, utilizând, în schimb, o tehnologie proprietară care scanează doar o amprentă a fișierului pentru a identifica vreun comportament malițios.

Capturi de ecran ale produsului