www

Ultimele știri

IT Smart distribuie produsele Bitdefender pentru mediul de business

March 2013


Bitdefender anunță încheierea unui parteneriat de distribuție cu IT Smart

 

BUCUREȘTI, 5 februarie 2013– Bitdefender, liderul pieței românești de soluții antivirusanunță încheierea unui parteneriat de distribuție cu IT Smart. Acordul include toată gama de produse de business ale Bitdefender.

’’Ne propunem să extindem gama de produse pe care o avem în portofoliu și ne bazăm pe experiența echipei noastre dedicate și pe parteneriatul cu branduri puternice. Bitdefender este un partener important pentru noi, iar acordul încheiat ne va oferi mai multă forță în abordarea pieței’’, a declarat Mona Curceanu, director vanzari și marketing, IT Smart Distribution.     

Bitdefender este liderul pieței românești de antivirus și lider tehnologic pe piața globală de soluții de securitate informatică, potrivit celor mai recente evaluări din industrie realizate de reputatele laboratoare AV-Test și AV-Comparatives. Produsele Bitdefender protejează peste 500 de milioane de utilizatori individuali și companii din întreaga lume.

’’Suntem încrezători în potențialul echipei IT Smart și mizăm pe experiența lor în piață pentru a câștiga noi clienți în zona de business. Acest segment reprezintă o componentă importantă a strategiei noastre de creștere pe termen mediu și lung, iar astfel de parteneriate, cu jucători dedicați din piața de distribuție sunt foarte valoroase’’, a declarat Valentin Jurcuț, Enterprise Sales & Services Director România și CEE, Bitdefender.

IT Smart este o companie IT înființată în 2012 care în prezent distribuie pe piața din România branduri ca: APC, Epson, HP, Kyocera și Toshiba copiatoare. De la intrarea pe piața, în mai 2012 până la finalul anului trecut compania a realizat un business de peste 8 milioane de euro.


Share