www

Ultimele știri

Blogul Bitdefender, HOTforSecurity.com, a câștigat premiul The Best European Corporate Security Blog

June 2015


HOTforSecurity, blogul oficial de securitate informatică al companiei Bitdefender, a câștigat premiul The Best European Corporate Security Blog, acordat miercuri, la Londra, în cadrul competiției European Security Blogger Awards.

HOTforSecurity este un hub cu informații despre lumea securității IT, discuții aprinse despre amenințările informatice de pe rețelele sociale și sfaturi de protecție împotriva aplicațiilor periculoase de pe dispozitivele mobile.

În cadrul ediției din 2015 a EU Security Blogger Awards, HOTforSecurity a concurat la nivel global cu bloguri de securitate IT și a fost nominalizat la trei categorii: Best European Corporate Security Blog, Grand Prix Prize for the Best Overall Security Blog și Best European Corporate Security Blog.

European Security Blogger Awards, eveniment aflat la a treia ediție, își propune să premieze blogurile de securitate IT cu cea mai mare relevanță și notorietate la nivel global. Câștigătorii sunt stabiliți ca urmare a voturilor publicului larg și a evaluărilor unui juriu format din experți în securitate și lideri de opinie din industrie, precum Brian Honan, Jack Daniel, Joy Fleur Brettschneider, Dan Raywood și Eleanor Dallaway. 


Share