Serviciile administrate de detecție și răspuns la amenințări

Sporiți-vă securitatea

Serviciile administrate de detecție și răspuns la amenințări (MDR) identifică și reduc impactul incidentelor de securitate din mediul clienților.

Acest serviciu utilizează servicii de monitorizare 24/7, tehnologii lansate la nivel de endpoint și rețea, analiză avansată, informații privind amenințările și expertiza specialiștilor în cadrul investigației incidentelor pentru îndepărtarea atacatorilor din mediile clienților.

Serviciul administrat de detecție și răspuns la amenințări (MDR)

Descoperiți și opriți cu rapiditate și precizie amenințările nedetectate de soluțiile tradiționale

Serviciul administrat de detecție și răspuns la amenințări (MDR) de la Bitdefender este o operațiune 24x7x365, concepută pentru identificarea și îndepărtarea amenințărilor cibernetice din mediul dumneavoastră. Serviciul MDR este administrat de analiștii noștri de securitate cu experiență, utilizând o suită premiată de tehnologie. Serviciul monitorizează telemetrie detaliată pentru a răspunde rapid și eficient la activitățile periculoase, eliminând în mod activ amenințările pentru reducerea timpului de infiltrare și limitarea daunelor.

Descriere și caracteristici

Platformă de tehnologie premiată

Detecție a amenințărilor moderne și atacurilor avansate

Centru pentru operațiuni de securitate 24/7/365

Vizualizare în timp real a indicatorilor de securitate

Reduceri semnificative ale costurilor asociate alcătuirii unei echipe interne pentru operațiuni de securitate

Răspuns proactiv pentru limitarea timpului de infiltrare al amenințărilor

Cum funcționează?

MDR
PREVENȚIE
detecție
Rapoarte
răspuns

PREVENȚIE

Tehnologie de prevenție de talie mondială pentru împiedicarea și prevenirea infecțiilor cu malware, înainte ca acestea să devină un risc pentru companie.

Rapoarte

Raporturi în timp real și în regim lunar pentru sprijinirea procesului decizional în domeniul securității pentru organizație și garantarea vizibilității în timpul incidentelor de securitate.

detecție

Telemetrie pentru gazdă și rețea, garantată prin analiza și automatizarea securității pentru facilitarea identificării proactive a amenințărilor, detecției anomaliilor și investigațiilor rapide.

răspuns

Acțiunile aprobate în prealabil pot fi executate rapid de echipa de securitate pentru limitarea timpului de infiltrare al amenințărilor și reducerea riscurilor pentru companie.

Componentele serviciului MDR

  • Endpoint Prevention and Detection
  • Endpoint Risk Analytics
  • Network Traffic Analysis
  • Integrated Threat Intelligence
  • Cyber Threat Hunting
  • Security Policy Tuning
  • Proactive Response Actions
  • Realtime Visibility via Dashboards
  • Guaranteed SLAs
  • Security Account Manager

În cazul în care sunteți interesat de programul pentru Servicii administrate de detecție și răspuns la amenințări (MDR), contactați-ne

Trimiteți-ne feedback

Aveți în continuare întrebări?

Aveți nevoie de ajutor pentru a decide ce soluție este potrivită pentru dumneavoastră? Echipa de vânzări Bitdefender vă ajută cu plăcere.

Asistență