SOLUȚII DE PROTECȚIE ȘI ELIMINARE A RANSOMWARE-ULUI

Protejați-vă compania împotriva ransomware-ului cu soluții care se situează pe locul întâi în domeniul prevenției și blocării amenințărilor avansate.

Soluții Bitdefender anti-ransomware

Ransomware-ul nu pleacă nicăieri

Ransomware-ul este un mecanism profitabil de ceva vreme încoace, generând răscumpărări de ordinul miliardelor pentru infractori. Acum că modelul afacerii este bine-stabilit, infractorii încearcă să obțină și mai mult profit de pe urma investiției lor. De aceea. companiile nu vor scăpa niciodată de pericol..

Pericolul ransomware-ului

Impactul ransomware-ului

$154,108
Suma medie cerută 
pentru răscumpărare
21 zile
Numărul mediu al zilelor de 
întrerupere a funcționării
234
Numărul mediu al angajaților – 
Ransomware-ul nu este o problemă 
doar pentru companiile mari

sursa: Raportul Coveware, trimestrul 4 din 2020

Cum vă protejează Bitdefender GravityZone de ransomware?

Fiind o soluție de securitate adaptivă, Bitdefender GravityZone folosește multiple capabilități anti-ransomware pentru prevenirea, detectarea și remedierea efectelor unor potențiale atacuri ransomware..

Combinația de neegalat de soluții de protecție împotriva ransomware-ului oferită de Bitdefender
Niveluri multiple de blocare Endpoint și rețea, în faza de pre-execuție și la accesare, atacuri bazate pe fișiere și atacuri fără fișiere
Niveluri multiple de detecție Analiza proceselor, monitorizarea registrelor, analiza codurilor, Hyper Detect
Niveluri multiple de recuperare Recuperare eficientă de pe o mașină locală, un sistem de la distanță sau un incident de securitate
Soluții de protecție adaptive Tehnologii avansate anti-exploit, euristică adaptivă, tehnologie machine learning personalizabilă
Tehnologii de remediere a riscurilor Aplicarea automată de patch-uri de securitate pentru vulnerabilități, configurările necorespunzătoare de sistem și comportamentele asociate utilizatorilor
Backup-uri imune la ransomware Nu se utilizează copii shadow vulnerabile, iar ransomware-ul nu poate șterge backup-urile
Blocarea de la distanță a ransomware-ului Blocarea atacurilor ransomware de la distanță și din rețea și includerea adresei IP a atacatorului pe lista neagră
Remediere la nivelul întregii companii Oprirea de la distanță a proceselor și mutarea în carantină sau ștergerea ușoară a fișierelor la nivelul companiei
Outstanding Security Product
Un produs de securitate remarcabil 2020

Câștigătoare a premiului anual AV-Comparatives pentru rezultate excelente la toate capitolele, inclusiv protecție în mediul real, performanță, eliminarea malware-ului și numărul scăzut de rezultate fals pozitive.

AV-Comparatives Ianuarie 2021

AV Test
Cea mai bună protecție pentru anul 2020 oferită de soluția Endpoint Security

Institutul AV-TEST acordă companiei Bitdefender Premiul pentru cea mai bună protecție a anului 2020 pentru soluția „Endpoint Security”, recunoscând capabilitățile excepționale de prevenție ale acesteia.

AV-Test Ianuarie 2021

Produse recomandate:

Toate soluțiile Bitdefender GravityZone oferă protecție împotriva ransomware-ului.
Descoperiți care este produsul care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră:

GravityZone Business Security Premium

GravityZone Business Security Premium

Platformă de generație următoare pentru protecția endpoint-urilor și colectarea informațiilor despre atacuri. Îmbunătățită cu analiza riscurilor generate de comportamentul utilizatorilor și gestionarea riscurilor la nivelul sistemului.

Deschidere
GravityZone Business Security Enterprise

GravityZone Business Security Enterprise

Cea mai bună soluție pentru protecție avansată, detecție, răspuns și analiză a riscurilor. Concepută pentru gestionarea întregului ciclu de viață al amenințărilor.

Deschidere
Cloud Security for Managed Service Providers

Cloud Security for Managed Service Providers

Securitate cibernetică centralizată și extrem de eficientă pentru cloud și MSP-uri cu module pentru analiza riscurilor, reducerea suprafeței de atac, antivirus de generație următoare, EDR și MDR.

Deschidere

Resurse

Tehnologii de prevenție și remediere ransomware

Cum reușesc tehnologiile Bitdefender să oprească atacurile ransomware și să reducă pagubele produse de ransomware.

Tehnologii de prevenție și remediere ransomware

Acest videoclip oferă o privire de ansamblu asupra ransomware-ului și acoperă subiecte precum lanțul de atac ransomware și tehnologiile specifice oferite de Bitdefender pentru prevenție și remediere, care permit companiilor să-și consolideze sistemul de protecție împotriva ransomware-ului și să anuleze efectele unui atac ransomware care a avut succes în primă fază.

„Noul normal” în materie de securitate cibernetică

Raport privind evoluția amenințărilor cibernetice la adresa companiilor în 2020

Deja ați fost infectat cu ransomware?

Fie că ne place sau nu, atacurile ransomware sunt în continuare de actualitate. Iar numărul victimelor crește pe zi ce trece.

În cazul în care compania dumneavoastră a fost victima unui atac ransomware, încercați instrumentele noastre gratuite de decriptare pentru a vă recupera informațiile gratuit.

INSTRUMENTE GRATUITE

Înlocuirea Symantec™?

Asigurați-vă că faceți alegerea corectă.