Contactați direct echipa noastră de asistență clienți

Restrictii regionale privind serviciile VPN

Dorim să punem la dispoziția tuturor serviciul VPN, însă, din nefericire, în anumite zone există restricții cu privire la utilizarea unor astfel de servicii. Pentru siguranța dumneavoastră, am restricționat conectivitatea în următoarele țări:

1. China: Utilizarea unui serviciu VPN este ilegală în China. Furnizorii de servicii VPN își pot desfășura în continuare activitatea cu condiția obținerii unei licențe din partea guvernului, însă termenii și condițiile pe care sunt nevoiți să le accepte sfidează pur și simplu întregul scop al acestor servicii. Datorită faptului că utilizarea serviciilor VPN în China este considerată ilegală, toți furnizorii de servicii VPN trebuie să obțină o licență de la stat pentru a-și putea desfășura activitatea. Restricțiile impuse contestă întocmai scopul unei soluții VPN.

2. Irak: Pentru a putea urmări și opri ISIS, Irak a interzis complet utilizarea serviciilor VPN. Deși intențiile sunt bune, aceasta cauzează disconfort cetățenilor. Serviciile VPN sunt interzise în Irak pentru a putea combate terorismul, prin urmare orice utilizare a serviciilor VPN este pedepsită prin lege.

3. Emiratele Arabe Unite: Pentru utilizarea unui serviciu VPN în Emiratele Arabe Unite amenzile sunt foarte mari (până la 412.240 de lire sterline). Principala motivație a acestei interdicții sunt serviciile VOIP care diminuează profitul companiilor de telecomunicații. Prin urmare, pentru a susține aceste industrii, guvernul a întreprins o astfel de măsură. Pentru a susține anumite tipuri de afaceri, Emiratele Arabe Unite a interzis utilizarea serviciilor VPN pe teritoriul său.

4. Turcia: Pentru a reduce gradul de utilizare a platformelor social media, guvernul turc a blocat diverse site-uri web, inclusiv cele care furnizează servicii VPN. Turcia a interzis funcționarea furnizorilor de servicii VPN din motive politice, iar utilizarea serviciilor VPN este acum ilegală.

5. Belarus: În 2015, Belarus a decis să blocheze utilizarea serviciilor Tor și VPN. În Belarus, utilizarea unui serviciu VPN este ilegală.

6. Oman: Această țară îngrădește și cenzurează în mod activ mass media, inclusiv internetul, și interzice totodată utilizarea unui serviciu VPN. Pentru a putea bloca un anumit tip de conținut, utilizarea serviciilor VPN în Oman este interzisă.

7. Iran: Legea privind utilizarea serviciilor VPN prevede că puteți folosi un astfel de serviciu numai dacă acesta este asigurat de furnizori licențiați de către guvern, ceea ce sfidează în mod indirect întocmai scopul serviciilor VPN.

8. Rusia: Guvernul rus a dat o lege care interzice serviciile VPN. Utilizarea unui serviciu VPN în Rusia este ilegală.

Nu ai gasit o soluție pentru problema ta? Trimite-ne un e-mail si vom răspunde la întrebarea ta în cel mai scurt timp posibil.

Evaluează acest articol:

Trimite