Contactați direct echipa noastră de asistență clienți

Note referitoare la ediție pentru Bitdefender GravityZone pe bază de cloud, martie 2018

Data versiunii: martie 2018

Funcții noi și îmbunătățiri

 • Detecție și răspuns pentru stațiile de lucru (EDR - Endpoint Detection and Response)
  GravityZone include acum noi acțiuni de remediere a incidentelor, precum listele de blocare la nivel de companie și izolarea stațiilor de lucru dintr-o rețea afectată. Aruncați o privire asupra tehnicilor utilizate în diferite puncte ale lanțului de atac.
  Cu noua bară de căutare, puteți găsi incidentele după indicatorii de compromis (IOC). Mai mult decât atât, multiple îmbunătățiri asigură utilizatorului o experiență mai bună de navigare.
  Acum puteți primi notificări când se generează incidente, și vizualiza portlet-urile panoului de bord pentru a obține informații actualizate despre atacurile avansate.
 • Administrarea patch-urilor
  Modulul de Administrare a patch-urilor asigură distribuirea centralizată a patch-urilor pentru sistemul de operare și programele software, punând capăt grijilor dvs. în privința software-ului neactualizat de pe stațiile de lucru Windows. Grație arhitecturii GravityZone, modulul Administrare a patch-urilor poate fi scalat cu ușurință în rețelele mari și optimizează traficul de rețea generat de instalarea patch-urilor. Nu trebuie decât să activați rolul de Server de memorie cache pentru patch-uri pe agenții de tip releu. În plus, odată cu scanarea și implementarea automată a patch-urilor, veți câștiga timp pentru a vă concentra pe alte aspecte.
  Notă: Modulul de Administrare a patch-urilor este disponibil cu cheie de licență add-on.
 • Security for Virtualized Environments
  Security Server intră în scenă pentru furnizorii de servicii administrate și companiile care folosesc un abonament lunar. Folosind Security Server, puteți securiza acum fluxul de lucru virtual cu cel mai mic impact asupra performanței infrastructurii dvs. virtualizate, datorită scanării centralizate și tehnologiilor de salvare în memoria cache multi-nivel utilizate.
  Puteți instala Security Server local sau le puteți folosi pe cele pe care Partenerul Bitdefender le-a partajat cu dvs.
 • Integrări
  Noua integrare dintre GravityZone și Splunk vă permite să trimiteți date către Splunk Cloud și Splunk Enterprise utilizând HTTP Event Collector. Integrarea celor două platforme se realizează cu ușurință prin intermediul API-ului Event Push Service.
 • Autentificare de tip „two-factor”
  O nouă opțiune de conectare care adaugă un strat suplimentar de protecție la contul dvs. GravityZone. După activarea autentificării de tip „two-factor” (2FA) din setările contului dvs., pentru conectarea la Control Center va fi necesar un cod Google Authenticator.
 • API public
  S-a adăugat suport tehnic în API-urile Companii și Licențiere pentru noile integrări și funcționalități.
  O nouă opțiune pentru raportul privind Utilizarea lunară a licenței în API-ul Rapoarte. S-a adăugat un rezumat privind utilizarea ca secțiune opțională a fișierului CSV.

Probleme rezolvate

 • S-a remediat o problemă care cauza expirarea agenților pe anumite instanțe Amazon EC2.
 • S-a înlocuit data cu amprenta temporală completă în notificările transmise prin e-mail în cazul evenimentelor antimalware.
 • S-a remediat eroarea Regulă (reguli) de preluare nevalidă(e) care se afișa atunci când se încerca editarea unei politici cu secțiuni preluate. Problema reapărea atunci când politica principală era modificată după setarea preluării.
 • S-a remediat o problemă legată de încărcarea portlet-urilor în panoul de bord.
Nu ai gasit o soluție pentru problema ta? Trimite-ne un e-mail si vom răspunde la întrebarea ta în cel mai scurt timp posibil.

Evaluează acest articol:

Trimite