Contacta╚Ťi direct echipa noastr─â de asisten╚Ť─â clien╚Ťi

Note referitoare la edi╚Ťie pentru Bitdefender Endpoint Security Tools versiunea 6.6.1.36

Data versiunii:

Ciclu rapid: 21.05.2018

Ciclu lent: 21.05.2018

important Important:
 • Aceast─â versiune este pentru Windows 7 / Windows Server 2008 R2 sau mai recent.

Func╚Ťii noi ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťiri

 • ├Äncep├ónd cu aceast─â versiune, Bitdefender Endpoint Security Tools este disponibil ├«n dou─â variante, ├«n func╚Ťie de sistemul de operare:
  • BEST 6.6.x, ├«ncep├ónd cu Windows 7 / Windows Server 2008 R2, compatibil cu toate caracteristicile ╚Öi tehnologiile GravityZone existente. Aceast─â versiune nu se mai instaleaz─â pe sistemele de operare mai vechi.
  • BEST 6.4.x for Windows Legacy, proiectat pentru familiile de sisteme de operare Windows XP ╚Öi Windows Vista, inclusiv versiunile integrate ╚Öi de tip server corespunz─âtoare, cu asisten╚Ť─â ╚Öi caracteristici limitate. Aceast─â versiune nu se poate instala pe Windows 7 / Windows Server 2008 R2 sau mai recent.

  Dup─â actualizare, instal─ârile BEST existente vor prelua versiunea corespunz─âtoare sistemului de operare.Dopo l'aggiornamento, le installazioni di BEST esistenti otterranno la versione corrispondente al proprio sistema operativo.

  Pentru detalii despre BEST for Windows Legacy, consulta╚Ťi . notele specifice referitoare la edi╚Ťie.

 • BEST 6.2.34.994 a introdus o nou─â versiune a modulului Advanced Threat Control pentru Windows 7 sau mai recent, disponibil─â ini╚Ťial ├«n cadrul instal─ârilor noi sau celor existente cu ciclu rapid. Odat─â cu lansarea acestei versiuni, toate celelalte instal─âri desktop sunt migrate automat la cea mai recent─â versiune Advanced Threat Control.
 • S-au actualizat excep╚Ťiile integrate pentru Exchange Server 2016.
 • Fereastra Despre a produsului include acum un link c─âtre politica de confiden╚Ťialitate Bitdefender.
 • Evenimentele de detec╚Ťie de tip linie de comand─â surprinse ├«n cadrul unor incidente GravityZone Ultra includ acum informa╚Ťii despre ID-ul procesului ╚Öi ID-ul procesului principal.

Probleme rezolvate

 • S-a remediat o problem─â legat─â de modulul firewall, care genera erori de importan╚Ť─â critic─â (BSOD) atunci c├ónd se utiliza Linux Subsystem pe sta╚Ťiile de lucru cu sistem de operare Windows 10 "Redstone 1" sau "Redstone 4".
 • S-a remediat o eroare de compatibilitate legat─â de modulul Control aplica╚Ťii, care cauza erori de importan╚Ť─â critic─â (BSOD) atunci c├ónd se utiliza Linux Subsystem pe sta╚Ťiile de lucru cu sistem de operare Windows 10 "Redstone 4".
 • ├Än anumite cazuri, "EPUpdateServer.exe" se oprea. Aceast─â problem─â este acum rezolvat─â.
 • S-a remediat o problem─â de comunica╚Ťie ├«ntre sta╚Ťiile de lucru ╚Öi releu, care genera mesajul de eroare 1008.
note Not─â:

În timpul acestei actualizări, serviciul Microsoft Exchange Transport va fi oprit.

Nu ai gasit o solu╚Ťie pentru problema ta? Trimite-ne un e-mail si vom r─âspunde la ├«ntrebarea ta ├«n cel mai scurt timp posibil.

Evalueaz─â acest articol:

Trimite