Contacta╚Ťi direct echipa noastr─â de asisten╚Ť─â clien╚Ťi

Note referitoare la edi╚Ťie Endpoint Security for Mac versiunea 4.2.64.179529

Data versiunii:

 • Ciclu rapid: 20.06.2018
 • Ciclu lent: 26.06.2018

Func╚Ťii noi ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťiri

 • S-a ad─âugat asisten╚Ť─â pentru mai multe caracteristici ale func╚Ťiei Control con╚Ťinut, inclusiv scanarea traficului, antiphishing,control acces web ╚Öi lista neagr─â de aplica╚Ťii. Modulul de Control con╚Ťinut poate fi activat pentru instal─ârile Mac existente folosind sarcina Reconfigurare client din consola GravityZone cu modulul de Control con╚Ťinut selectat.
  note Not─â:

  Aceast─â func╚Ťionalitate se bazeaz─â pe o extensie de kernel macOS. Instalarea excep╚Ťiilor de kernel necesit─â aprobarea utilizatorului pe macOS High Sierra (10.13.x). Sistemul notific─â utilizatorul c─â o extensie de sistem Bitdefender a fost blocat─â ╚Öi c─â poate fi permis─â din preferin╚Ťele Securitate ╚Öi confiden╚Ťialitate. P├ón─â la aprobarea de c─âtre utilizator a extensiei Bitdefender, modulul nu va func╚Ťiona ╚Öi interfa╚Ťa utilizatorului Endpoint Security for Mac va afi╚Öa o problem─â de importan╚Ť─â critic─â, solicit├ónd aprobarea de c─âtre utilizator. Aceast─â func╚Ťionalitate este disponibil─â pentru OS X El Capitan (10.11) ╚Öi mai recent.

 • S-a ad─âugat asisten╚Ť─â pentru senzorul EDR (Endpoint Detection and Response - Detec╚Ťie amenin╚Ť─âri ╚Öi r─âspuns pentru sta╚Ťia de lucru).
 • S-a ad─âugat asisten╚Ť─â pentru comunicarea cu GravityZone ╚Öi serviciile cloud Bitdefender prin proxy.

Probleme cunoscute

 • Acest produs nu scaneaz─â arhivele de pe site-urile web HTTP.
 • Unele texte din interfa╚Ťa utilizatorului pentru noile caracteristici nu sunt localizate.
 • Func╚Ťia Control con╚Ťinut poate genera o rat─â mare de utilizare a procesorului atunci c├ónd se descarc─â fi╚Öiere arhivate mari.
Nu ai gasit o solu╚Ťie pentru problema ta? Trimite-ne un e-mail si vom r─âspunde la ├«ntrebarea ta ├«n cel mai scurt timp posibil.

Evalueaz─â acest articol:

Trimite