Contacta╚Ťi direct echipa noastr─â de asisten╚Ť─â clien╚Ťi

Modulul Fișiere Sigure din Bitdefender 2018

Programele ransomware sunt elemente mali╚Ťioase al c─âror rol este de a cripta fi╚Öiere. Acestea din urm─â ar trebui r─âscump─ârate ulterior, utilizatorii pl─âtindu-i pe hackeri pentru a redobândi accesul la fi╚Öierele sale.

Infec╚Ťiile se pot r─âspândi prin intermediul e-mailurilor, prin desc─ârcarea de ata╚Öaemte, sau prin accesarea unor site-uri infectate ╚Öi instalarea de aplica╚Ťii mali╚Ťioase f─âr─â ca utilizatorul s─â ╚Ötie ce se întâmpl─â pe sistem. Ransomware-ul poate avea unul dintre urm─âtoarele comportamente pentru a preveni accesarea sistemului de c─âtre uitilizator:

• Cripteaz─â fi╚Öierele importante ╚Öi personale, f─âr─â a oferi posibilitatea de decriptare înainte de efectuarea unei pl─â╚Ťi.

• Blocheaz─â ecranul calculatorului ╚Öi afi╚Öeaz─â un mesaj prin care solicit─â plata unei sume de bani. În acest caz, niciun fi╚Öier nu este criptat, dar utilizatorul este for╚Ťat s─â achite suma necesar─â.

• Blocheaz─â rularea aplica╚Ťiilor.

Bitdefender folose╚Öte cele mai noi tehnologii pentru a asigura integritatea sistemului, protejând zonele cele mai importante ale sistemului, f─âr─â a avea un impact asupra acestuia.

 

Cu Bitdefender Fi╚Öiere Sigure, pute╚Ťi s─â:

• Proteja╚Ťi fi╚Öiere personale, precum documente, fotografii sau videoclipuri, de atacuri ransomware

Atunci când o aplica╚Ťie va încerca s─â acceseze unul dintre fi╚Öierele protejate, Bitdefender va afi╚Öa o fereastr─â de tip pop-up.

• Alege╚Ťi care aplica╚Ťii pot modifica sau ╚Öterge fi╚Öierele protejate.

NOT─é: Func╚Ťia Fi╚Öiere Sigure este pornit─â implicit.

 

Modulul Bitdefender Fi╚Öiere Sigure poate fi g─âsit în fereastra cu func╚Ťii de protec╚Ťie. Pentru a-l accesa, urma╚Ťi pa╚Öii de mai jos:

• Deschide╚Ťi fereastra principal─â Bitdefender.

• Accesa╚Ťi fereastra Securitate, printr-un click pe pictograma respectiv─â din coloana din partea stâng─â.

• Click pe VEZI CARACTERISTICILE.

Nu ai gasit o solu╚Ťie pentru problema ta? Trimite-ne un e-mail si vom r─âspunde la ├«ntrebarea ta ├«n cel mai scurt timp posibil.

Evalueaz─â acest articol:

Trimite