Contactați direct echipa noastră de asistență clienți

Imbunatatiri in Bitdefender 2019

Bitdefender 2019 vă oferă cea mai bună protecție împotriva amenințărilor pe mai multe sisteme de operare, fiind produsul câștigător la categoria Produsul Anului de la AV-Comparatives. Noile tehnologii inteligente pentru amenințările cibernetice pot analiza și identifica activitățile suspecte la nivel de rețea și pot bloca exploatările, programele malware și atacurile informatice care utilizează botnet-uri, precum și atacurile prin forță brută.

Iată câteva dintre îmbunătățirile aduse de către Bitdefender 2019:

O interfață nouă

Interfața produsului a fost reproiectată, având multe modificări majore începând cu această versiune. Cea mai semnificativă modificare este pentru produsele Windows, care sunt cele mai complete și au avut nevoie de cele mai multe detalii pentru îmbunătățirea navigării și pentru descoperirea funcțiilor. Vor fi disponibile versiuni actualizate ale interfeței utilizatorului și pentru produsele Mac și Android.

Panoul principal a fost complet reproiectat pentru a adăuga recomandări de securitate, precum și capacitatea de a marca pe panou cele mai utilizate funcții. O altă modificare importantă este legată de meniul lateral care este mereu prezent pentru a comuta cu ușurință între panoul principal și setările avansate.

Protecție anti-ransomware

Ransomware este extrem de adaptabil pentru a evita interceptările de către programele de securitate, chiar și pentru perioade mici de timp. De aceea Bitdefender 2019 include un strat de protecție nou împotriva acestui tip de programe periculoase.

Funcția de Remediere Ransomware identifică oricând un program ransomware nou încearcă să cripteze fișiere și va crea automat o copie de rezervă a fișierelor țintă care vor fi restaurate după blocarea programului periculos. Produsul va bloca toate procesele implicate în atac și va începe remedierea, în timp ce va notifica utilizatorul în acest sens.

Online Threat Prevention

La lansarea Bitdefender 2019, am inclus un nou modul în fereastra Protecție: Prevenirea Amenințărilor Online. Un nou strat adaptabil de protecție la nivel de rețea, care previne exploatarea vulnerabilităților sistemului dumneavoastră, detectează și blochează încercări de brute-force, împiedică încercările de compromitere a dispozitivului dumneavoastră în atacuri de tip botnet și împiedică trimiterea informațiilor sensibile prin formulare nesecurizate.

Modul Autopilot îmbunătățit

O dată cu lansarea Bitdefender 2019, modulul Autopilot va fi ACTIV implicit. Mai mult, butonul PORNIT/OPRIT a fost abandonat în favoarea unui sistem bazat pe recomandări, de unde vei primi în mod constant informații bazate pe modul în care interacționați cu sistemul dumneavoastră. Aceste recomandări vor fi utilizate pentru a evidenția diferite funcții de securitate care au fost anterior dezactivate sau necunoscute utilizatorului.

Nu ai gasit o soluție pentru problema ta? Trimite-ne un e-mail si vom răspunde la întrebarea ta în cel mai scurt timp posibil.

Evaluează acest articol:

Trimite