Contactați direct echipa noastră de asistență clienți

De unde pot să cumpăr o licență validă Bitdefender

În ceea ce privește oferta noastră, prețuri sau diferența dintre produse, vă rugăm să urmați acest link (nu uitați să verificați cerințele de sistem pentru fiecare produs în parte, din josul paginii).

Căutați prețul fiecăruia apăsând butonul Cumpără de sub produsul pe care il doriți și selectând apoi atât numărul de calculatoare pe care doriți să instalați Bitdefender cât și perioada de valabilitate (în ani) - prețul licenței va fi generat automat.

Vă rugăm să nu uitați că puteți să cumpărați Bitdefender și de la unul dintre partenerii noștri unde puteți beneficia de reduceri pornind de la 15% față de prețurile recomandate de vânzare pentru utilizatorii casnici. Lista de parteneri o puteți găsi aici.

O alternativă la achiziționarea licenței Bitdefender este reprezentată și de posibilitatea plății prin SMS. Licența cumpărată prin SMS este validă 2 luni, cu posibilitatea de prelungire. Mai multe detalii despre preț și numărul la care trebuie să trimiteți SMS în funcție de fiecare produs găsiți aici.

Notă! Vă rugăm să rețineți că o licența validă pentru mai multe calculatoare va avea aceeași dată de expirare pe fiecare dintre ele, indiferent de data instalării. Dacă doriți ca data de expirare să fie diferită veți avea nevoie de licențe diferite pentru fiecare sistem.

  

Nu ai gasit o soluție pentru problema ta? Trimite-ne un e-mail si vom răspunde la întrebarea ta în cel mai scurt timp posibil.

Evaluează acest articol:

Trimite