Contactați direct echipa noastră de asistență clienți

Cum utilizez controlul parental online?

Functia de Control parental online va permite sa monitorizati si sa controlati, chiar si atunci cand nu va aflati acasa, website-urile vizitate, aplicatiile utilizate si persoanele contactate de copilul dumneavoastra prin internet.

Conectandu-va la contul dumneavoastra Bitdefender, puteti sa accesati aceasta functie online de Control parental.

Pentru a utiliza aceasta caracteristica, mai intai trebuie sa instalati Bitdefender Internet Security sau Total Security pe computerul pe care-l vor utiliza copiii tai.

In al doilea rand, trebuie sa activati functia de control parental pentru fiecare utilizator care detine un cont Windows pe computer.

Dupa aceasta, veti putea sa vizualizati lista de utilizatori pentru care este activata optiunea de control parental la http://myaccount.bitdefender.com, in sectiunea Control parental.

  1. Pentru a activa Controlul parental online, accesati Fila de securitate din Intermediate View si faceti clic pe sarcina rapida Control parental.
  2. Activati functia de control parental la distanta si accesati link-ul Mergi la contul meu.
  3. Puteti desigur sa accesati aceasta functie mergand direct la sectiunea de Control parental din contul dumneavoastra Bitdefender, conform indicatiilor de aici.
  4. Introduceti atestarile MyAccount si veti putea sa accesati Panoul aferent controlului parental.
  5. Veti putea sa vizualizati lista de utilizatori pentru care este activata functia de Control parental la http://myaccount.bitdefender.com, in sectiunea Control parental.
  6. Veti vedea afisate intr-o lista conturile de utilizatori Windows create.
  7. Prin accesarea filei Setari, veti putea sa verificati, pentru fiecare cont in parte, Setarile de acces la internet, website-urile blocate, aplicatiile blocate si contactele blocate.
  8. Fila cu activitatea recenta va indica cele mai accesate si blocate website-uri, aplicatii, contacte din cardul mesageriei instantanee.
Nu ai gasit o soluție pentru problema ta? Trimite-ne un e-mail si vom răspunde la întrebarea ta în cel mai scurt timp posibil.

Evaluează acest articol:

Trimite