Contactați direct echipa noastră de asistență clienți

Cum se utilizeaza Bitdefender VPN pentru Windows

Cu Bitdefender VPN poți să-ți păstrezi confidențialitatea datelor atunci când te afli în aeroporturi, mall-uri, cafenele sau hoteluri și te conectezi la rețele wireless nesecurizate. În acest fel poți evita situațiile nedorite, cum ar fi furtul datelor personale sau încercările de a face adresa ta IP accesibilă hacker-ilor.  De asemenea, poate fi accesat conținutul restricționat indiferent de țara care practică cenzurarea conținutului online.

VPN acționează ca tunel între dispozitivul tău și rețeaua la care te conectezi, securizându-ți conexiunea, criptându-ți datele prin criptare la nivel de bancă și ascunzându-ți adresa IP oriunde te-ai afla. Traficul tău este redirecționat printr-un server separat, astfel încât dispozitivul tău devine aproape imposibil de identificat prin miriadele de alte dispozitive care utilizează serviciile noastre.

Activare Bitdefender VPN

Pentru a accesa interfața principală a Bitdefender VPN, folosește una dintre următoarele metode:

Din bara de sistem

• Efectuează clic pe pictograma  din bara de sistem și apoi pe Afișare.

De la interfața Bitdefender:

Efectuează clic pe pictograma  de pe bara din stânga a interfeței Bitdefender.

• Efectuează clic pe butonul de acțiune VPN.

De pe desktop-ul tău

• Efectuează clic pe pictograma Bitdefender VPN de pe desktop.

Interfața VPN

Interfața VPN afișează starea aplicației: respectiv dacă este conectată sau deconectată. Locația serverului pentru utilizatorii versiunii gratuite este setată automat de Bitdefender la cel mai adecvat server, în timp ce utilizatorii premium au posibilitatea de a schimba locația serverului la care doresc să se conecteze.

Pentru conectare sau deconectare, nu trebuie decât să efectuezi clic pe starea afișată în partea de sus a ecranului. Pictograma din bara de sistem afișează o bifă de culoare verde atunci când aplicația VPN este conectată și o bifă de culoare roșie atunci când aceasta este deconectată.

Când ești conectat, în partea de jos a interfeței se afișează durata conexiunii și adresa IP asociată automat dispozitivului tău. Pentru a obține acces la mai multe opțiuni, efectuați clic pe pictograma din partea dreaptă sus: 

Contul meu: sunt afișate detalii despre contul tău Bitdefender și abonamentul VPN.

Efectuează clic pe Schimbă contul dacă dorești să te conectezi cu un alt cont.

Setări: în funcție de nevoile tale, poți personaliza comportamentul produsului:

• configurează VPN să ruleze la pornirea programului Windows

• afișează notificările privind produsul

Upgrade la Premium: dacă folosești versiunea gratuită a produsului, poți efectua upgrade de aici la planul premium. Efectuează clic pe UPGRADE NOW (ACTUALIZEAZĂ ACUM) pentru a fi redirecționat la pagina web de unde poți cumpăra un abonament.

Asistență: contactează departamentul de Asistență clienți în cazul în care ai nevoie de ajutor la configurarea produsului.

Despre: sunt afișate informații despre versiunea instalată

Abonamente

Cu Bitdefender VPN beneficiezi de un trafic zilnic de 200 MB (per dispozitiv) inclus în abonament. Funcția te ajută să îți securizezi conexiunea oricând ai nevoie și te conectează automat la locația optimă a serverului. Pentru a obține trafic nelimitat și acces nerestricționat la conținutul din întreaga lume alegând o locație de server în funcție de preferințe, efectuează upgrade la versiunea Premium.

Poti oricând să efectuezi un upgrade la versiunea Bitdefender Premium VPN urmând instrucțiunile prezentate în acest articol.

Nu ai gasit o soluție pentru problema ta? Trimite-ne un e-mail si vom răspunde la întrebarea ta în cel mai scurt timp posibil.

Evaluează acest articol:

Trimite