Contactați direct echipa noastră de asistență clienți

Cum se utilizeaza Bitdefender VPN pentru Android

Cu Bitdefender VPN poți să-ți păstrezi confidențialitatea datelor atunci când te afli în aeroporturi, mall-uri, cafenele sau hoteluri și te conectezi la rețele wireless nesecurizate. În acest fel poți evita situațiile nedorite, cum ar fi furtul datelor personale sau încercările de a face adresa ta IP accesibilă hacker-ilor.  De asemenea, poate fi accesat conținutul restricționat indiferent de țara care practică cenzurarea conținutului online.
VPS acționează ca tunel între dispozitivul tău și rețeaua la care te conectezi, securizându-ți conexiunea, criptându-ți datele prin criptare la nivel de bancă și ascunzându-ți adresa IP oriunde te-ai afla. Traficul tău este redirecționat printr-un server separat, astfel încât dispozitivul tău devine aproape imposibil de identificat prin miriadele de alte dispozitive care utilizează serviciile noastre.

Activare Bitdefender VPN

Există două moduri de a activa sau dezactiva Bitdefender VPN:

• Selectează butonul de activare din secțiunea VPN a panoului de bord.

Se afișează starea Bitdefender VPN.

• Atinge butonul Meniu și selectează din listă VPN.

• Selectează CONECTARE de fiecare dată când dorești să fii protejat atunci când te conectezi la rețele wireless nesecurizate.

• Selectează DECONECTARE atunci când vrei să dezactivezi conexiunea.

Când Bitdefender VPN este activat, pictograma  apare pe bara de stare. Pentru a economisi bateria, îți recomandăm să oprești funcția VPN atunci când nu ai nevoie de ea.

Conectare la serverul dorit

Dacă ai abonament premium și vrei să te conectezi la un anumit server, apasă CHOOSE LOCATION (ALEGE LOCAȚIA) din funcția VPN și selectează locația dorită.

Abonamente

Cu Bitdefender VPN beneficiezi de un trafic zilnic de 200 MB (per dispozitiv) inclus în abonament. Funcția te ajută să îți securizezi conexiunea oricând ai nevoie și te conectează automat la locația optimă a serverului. Pentru a obține trafic nelimitat și acces nerestricționat la conținutul din întreaga lume alegând o locație de server în funcție de preferințe, efectuează upgrade la versiunea Premium.

Poti oricând să efectuezi un upgrade la versiunea Bitdefender Premium VPN urmând instrucțiunile prezentate în acest articol.

Nu ai gasit o soluție pentru problema ta? Trimite-ne un e-mail si vom răspunde la întrebarea ta în cel mai scurt timp posibil.

Evaluează acest articol:

Trimite