Contactați direct echipa noastră de asistență clienți

Cum se foloseste Bitdefender VPN pentru iOS

Cu Bitdefender VPN poți să-ți păstrezi confidențialitatea datelor atunci când te afli în aeroporturi, mall-uri, cafenele sau hoteluri și te conectezi la rețele wireless nesecurizate. În acest fel poți evita situațiile nedorite, cum ar fi furtul datelor personale sau încercările de a face adresa ta IP accesibilă hacker-ilor.  De asemenea, poate fi accesat conținutul restricționat indiferent de țara care practică cenzurarea conținutului online.

VPS acționează ca tunel între dispozitivul tău și rețeaua la care te conectezi, securizându-ți conexiunea, criptându-ți datele prin criptare la nivel de bancă și ascunzându-ți adresa IP oriunde te-ai afla. Traficul tău este redirecționat printr-un server separat, astfel încât dispozitivul tău devine aproape imposibil de identificat prin miriadele de alte dispozitive care utilizează serviciile noastre.

Activează Bitdefender VPN:

1. Accesează pictograma  din partea de jos a ecranului.

2. Selectează Conectare de fiecare dată când dorești să fii protejat atunci când te conectezi la rețele wireless nesecurizate.

Selectează Deconectare atunci când vrei să dezactivezi conexiunea.

Când VPN este activat, pictograma VPN apare pe bara de stare.

Pentru a economisi bateria, îți recomandăm să oprești funcția VPN atunci când nu ai nevoie de ea.

Conectare la serverul dorit

Dacă ai abonament premium și dorești să te conectezi la un anumit server, selectează Locație server în interfața VPN și apoi selectează locația dorită.

Dacă dorești să efectuezi un upgrade la Bitdefender Premium VPN pe iOS, urmează instrucțiunile prezentate aici.

Nu ai gasit o soluție pentru problema ta? Trimite-ne un e-mail si vom răspunde la întrebarea ta în cel mai scurt timp posibil.

Evaluează acest articol:

Trimite