Contactați direct echipa noastră de asistență clienți

Cum se activeaza Bitdefender Premium VPN?

Cu Bitdefender VPN, îți poți păstra în siguranță datele confidențiale de fiecare dată când te conectezi la rețele wireless nesecurizate, atunci când te afli prin aeroporturi, mall-uri, cafenele sau hoteluri. Astfel, se pot evita situațiile nefericite, cum ar fi furtul de date personale sau tentativele de a face adresa IP a dispozitivului tău accesibilă hackerilor. De asemenea, poate fi accesat și conținutul restricționat, indiferent de țara care practică cenzurarea accesului la internet.

Funcția VPN acționează ca un tunel între dispozitivul tău și rețeaua la care te conectezi pentru a-ți securiza conexiunea, criptând datele cu ajutorul criptării la nivel de bancă și ascunzându-ți adresa IP indiferent unde te-ai afla. Traficul tău este redirecționat printr-un server separat, astfel încât dispozitivul tău să fie aproape imposibil de identificat în multitudinea de alte dispozitive care folosesc serviciile noastre.

Cu Bitdefender VPN, beneficiezi de o cotă zilnică de trafic de 200 MB (per dispozitiv), inclusă în abonamentul tău. Această caracteristică îți permite să-ți securizezi conexiunea de fiecare dată când ai nevoie și te conectează automat la serverul optim. Pentru a obține trafic nelimitat și acces nerestricționat la conținut din întreaga lume prin selectarea unei locații de server la libera ta alegere, efectuează un upgrade la versiunea premium urmând pașii detaliați mai jos:

1. Deschide interfața principală Bitdefender VPN.

2. Efectuează clic pe butonul OBȚINE TRAFIC NELIMITAT din partea de jos a ferestrei.

3. Efectuează clic pe butonul VIZUALIZARE OFERTĂ.

4. Vei fi redirecționat automat către Coșul de cumpărături, unde vei putea vedea prețul produsul pe care dorești să-l cumperi. Verifică dacă toate informațiile afișate sunt corecte și apoi efectuează clic pe INFORMAȚII DE FACTURARE ȘI PLATĂ.

5. Completează casetele cu toate informațiile solicitate și apoi efectuează clic pe CONFIRMARE COMANDĂ.

NOTĂ: Îți recomandăm să folosești adresa de e-mail utilizată la autentificarea în contul tău Bitdefender Central.

6. Verifică dacă toate datele sunt corecte și apoi efectuează clic pe LANSARE COMANDĂ.

7. Felicitări! Tocmai ai achiziționat un abonament Bitdefender Premium VPN. În acest moment, ar trebui să poți vedea codul de activare afișat pe ecran.

După finalizarea procesului de cumpărare, vei primi, de asemenea, două e-mail-uri. Unul dintre acestea va include factura, iar celălalt un link special prin intermediul căruia îți poți activa cu ușurință abonamentul pe care tocmai l-ai cumpărat.

Abonamentul poate fi activa în două moduri: Metoda cea mai ușoară este de a deschide e-mail-ul și de a efectua clic pe butonul ACTIVARE PREMIUM VPN din conținutul mesajului (vezi imaginea de mai jos). Apoi, vei fi redirecționat către Bitdefender Central, unde va trebui să te conectezi la contul tău (dacă nu ai făcut deja acest lucru). După conectare, abonamentul va fi adăugat imediat în contul tău și vei putea accesa toate caracteristicile funcției Bitdefender Premium VPN.

O metodă alternativă este să copiezi codul de activare afișat cu caractere verzi sub butonul ACTIVARE PREMIUM VPN (în imaginea de mai sus, codul este A5F7FKEMRZ), să te conectezi la contul tău Bitdefender Central, să accesezi pagina Abonamentele mele, să efectuezi clic pe COD DE ACTIVARE în colțul din dreapta sus și să copiezi codul în câmpul corespunzător. Apoi, efectuează clic pe COD DE ACTIVARE și gata. Abonamentul va fi adăugat în contul tău Central.

 

După upgrade-ul la Bitdefender Premium VPN

Când vei deschide interfața Bitdefender Premium VPN pentru prima dată după achiziționarea abonamentului, se va afișa o fereastră care te va informa că toate caracteristicile sunt acum deblocate. Totodată, toate trimiterile la upgrade vor fi eliminate din interfață, iar atunci când vei accesa fila Contul meu, vei vedea, printre altele, numărul de zile rămase din abonament.

Nu ai gasit o soluție pentru problema ta? Trimite-ne un e-mail si vom răspunde la întrebarea ta în cel mai scurt timp posibil.

Evaluează acest articol:

Trimite