Contactați direct echipa noastră de asistență clienți

Cum să vă abonați la Bitdefender Security for AWS în AWS Marketplace

Bitdefender Security for AWS este o soluție de securitate creată pentru infrastructuri cloud și integrată cu GravityZone Cloud Control Center. Fiind o soluție completă, Bitdefender Security for AWS protejează instanțele Amazon EC2 ce rulează pe sistemele de operare Windows și Linux.

Acest articol oferă informații despre abonare, dezabonare și raportarea datelor de utilizare Bitdefender Security for AWS pentru instanțele Amazon EC2.

Despre Bitdefender Security for AWS în Marketplace

Bitdefender și-a actualizat securitatea pentru produsul AWS în AWS Marketplace pentru a suporta facturarea consolidată direct dint contul AWS al clientului.

Opțiunea de abonare din AWS Marketplace este astăzi disponibilă pentru clienții noi GravityZone și pentru utilizatorii existenți care nu au avut anterior un abonament AWS.

Pentru a vă abona la Bitdefender Security for AWS, este necesar să aveți un cont AWS activ.

Din cadrul celor mai bune practici, se recomandă să creați și să utilizați conturile de utilizator IAM asociate contului dvs. AWS principal. Aflați mai multe despre IAM aici.

După abonarea la Bitdefender Security for AWS, contul dumneavoastră va fi facturat de Amazon pe baza numărului de ore de utilizare a serviciului, ca parte integrantă din factura dvs. AWS lunară.

Abonarea la Bitdefender Security for AWS

Pentru a putea utiliza Bitdefender Security for AWS pe instanțele Amazon EC2, este necesar să vă abonați la AWS Marketplace urmând acești pași:

 1. Conectați-vă la AWS Marketplace accesând acest link: https://aws.amazon.com/marketplace/.
 2. Accesați pagina Bitdefender Security for Amazon Web Services page.
 3. Efectuați clic pe butonul Continue din partea din dreapta a paginii.
 4. Citiți detaliile de abonare și efectuați clic pe Subscribe. Un mesaj vă va informa că sunteți abonat la Bitdefender Security for AWS.
 5. Efectuați clic pe Set Up Your Account. Veți fi redirecționat către un formular de înregistrare administrat de Bitdefender. Urmați acești pași în funcție de starea clientului dumneavoastră:
  • În calitate de client nou GravityZone:
   1. Completați informațiile solicitate.
   2. Efectuați clic pe Complete Registration.

   În cazul în care detaliile furnizate sunt valide, se vor crea pentru dumneavoastră o companie client și un cont de utilizator în GravityZone Control Center. Veți primi datele de autentificare la adresa de e-mail specificată. În acest moment, puteți accesa GravityZone Control Center folosind linkul furnizat în e-mail.

  • În calitate de client existent GravityZone:
   1. Efectuați clic pe link-ul furnizat în titlul formularului.
   2. Introduceți datele de autentificare GravityZone.
   3. Efectuați clic pe Find company and finish purchase.

   Dacă datele de autentificare sunt valide, va apărea un mesaj de confirmare. Accesați GravityZone folosind linkul furnizat.

   note Notă:

   Pentru ca înregistrarea să se încheie cu succes, este necesar să nu fi avut anterior o integrare cu Amazon EC2.

 

După abonarea la Bitdefender Security for AWS, este necesar să configurați integrarea cu Amazon EC2 și să instalați Bitdefender Endpoint Security Tools pe instanțele Amazon EC2 pentru a le proteja. Pentru detalii, consultați acest articol KB.

Odată ce v-ați abonat și integrarea este finalizată:

 • Toate instanțele Amazon EC2 pe care este instalat BEST vor deveni licențiate.
 • Widget-ul AWS Marketplace va apărea în Control Center > Compania mea. Efectuați clic pe acesta pentru a accesa AWS Marketplace.

 

Mesaje de eroare

Dacă abonamentul nu poate fi validat, veți primi un mesaj de eroare cu explicații în funcție de situație:

 1. Could not find the company linked to these credentials. The credentials may be invalid or the company does not exist. (Nu a fost găsită compania asociată cu aceste date de autentificare. Este posibil ca datele de autentificare să fie nevalide, sau ca respectiva companie să nu existe.)

  Soluție:

   

 2. The company could not be created. (Compania nu a putut fi creată.)

  Soluție:

   

 3. Amazon EC2 product activation for this company failed. It may be already activated, or the activation is not possible at this moment. (Activarea produsului Amazon EC2 pentru această companie a eșuat. Este posibil ca aceasta să fie deja activată sau ca activarea să nu fie posibilă în acest moment.)

  Soluție:

   

 

Raportarea datelor de utilizare

Cât timp sunteți abonat la Bitdefender Security for AWS, tarifarea se face lunar de către Amazon în funcție de datele de utilizare raportate de către Bitdefender.

Datele de utilizare de către compania dumneavoastră sunt raportate în ore, pe fiecare instanță protejată, Facturarea se face de către AWS în funcție de dimensiunea instanței, după cum este definită mai jos:

 • Small – pentru instanțe EC2 micro și mici.
 • Medium – pentru instanțe EC2 de dimensiune medie.
 • Large – pentru instanțe EC2 mari.
 • xLarge – pentru instanțe EC2 foarte mari.

 

Consultați pagina de produs din AWS Marketplace pentru a vedea lista de prețuri pentru fiecare dimensiune de instanță,

Dezabonarea de la Bitdefender Security for AWS

Vă puteți dezabona oricând de la Bitdefender Security for AWS dacă nu mai aveți nevoie să vă protejați instanțele Amazon EC2. Pentru detalii, consultați this KB article.

Nu ai gasit o soluție pentru problema ta? Trimite-ne un e-mail si vom răspunde la întrebarea ta în cel mai scurt timp posibil.

Evaluează acest articol:

Trimite