Contactați direct echipa noastră de asistență clienți

Cum să faceți UPGRADE la Bitdefender 2018 (de la versiunile 2012-2015)

Noul Bitdefender 2018 a fost lansat și este cel mai bun software de securitate creat de noi până acum. Mai mult decât atât, în calitate de utilizator Bitdefender, puteți face upgrade gratuit, oricând doriți, în 3 pași simpli.

1. Faceți clic pe butonul EFECTUEAZĂ UPGRADE ACUM din fereastra de notificare Bitdefender.

Această acțiune va lansa descărcarea produsului Bitdefender 2018. Sistemul dumneavoastră se va pregăti automat pentru upgrade dezinstalând versiunea Bitdefender anterioară. Nu vă faceți griji, licența dumneavoastră va fi păstrată pentru activarea Bitdefender 2018.

2. Faceți clic pe butonul REPORNIRE pentru a continua procedura de upgrade.

Această acțiune va determina repornirea calculatorului. La scurt timp după repornirea sistemului, veți vedea ecranul de instalare Bitdefender 2018.

3. Faceți clic pe INSTALARE pentru a începe.

Această acțiune va porni instalarea Bitdefender 2018. Cand procesul de instalare se va incheia, dati click pe ÎNCEPEȚI SĂ UTILIZAȚI BITDEFENDER și autentificați-vă folosind contul Bitdefender existent. Dacă nu vă amintiți parola, faceți clic pe linkul Am uitat parola. Veți primi apoi un mail pentru resetarea parolei contului. După autentificare, produsul dumneavoastră este activat și pregătit să vă protejeze calculatorul.

 

De ce să faceți upgrade?

Instalarea celei mai recente versiuni a produsului dumneavoastră Bitdefender reprezintă un pas important pentru a vă asigura că dispozitivele dumneavoastră beneficiază de cea mai bună protecție pe care o oferă Bitdefender.

Odată cu acest upgrade gratuit, veți obține cele mai recente caracteristici de protecție și optimizare a sistemului. Iată ce este nou și îmbunătățit în Bitdefender 2018:

Anti-ransomware

Iată un lucru fără de care nu puteți trăi în prezent: vă oferă protecție puternică împotriva amenințării crescânde a programelor ransomware, un atac periculos care criptează și blochează accesul la fișierele dumneavoastră cele mai valoroase, cum ar fi fotografiile de familie și documente importante, solicitându-vă recompensă pentru eliberarea lor. Funcția Anti-Ransomware oferă acum protecție imediată împotriva oricărui tip de ransomware pe care îl descoperim oriunde în lume.

Asistență Securitate Wi-Fi

Atunci când sunteți în deplasare și vă conectați la hotspoturi Wi-Fi, precum cele din cafenele, aeroporturi, parcuri sau malluri, cum știți dacă acestea sunt sigure? Funcția Asistență Securitate Wi-Fi scanează rețelele la care vă conectați pentru a identifica orice breșă de securitate care v-ar putea pune în pericol și apoi vă recomandă cea mai bună acțiune pentru a vă proteja dispozitivul și confidențialitatea.

Ușor de folosit

Acum Bitdefender este mai ușor de folosit ca niciodată. Printre altele, acum aveți acces ușor la diverse caracteristici din meniul intuitiv situat în partea stângă a ferestrei principale Bitdefender.

Administrare de la distanță

Consola de administrare Bitdefender, Bitdefender Central, are un nou panou de control și o interfață optimizată care vă permit să controlați cu ușurință de la distanță protecția dispozitivului  dumneavoastră.

Vă mulțumim că ați ales Bitdefender și rețineți că ne ocupăm noi de siguranța dumneavoastră astfel încât vă puteți urma pasiunile, protejați.

 

De veghe la siguranța dumneavoastră,

Bitdefender

Nu ai gasit o soluție pentru problema ta? Trimite-ne un e-mail si vom răspunde la întrebarea ta în cel mai scurt timp posibil.

Evaluează acest articol:

Trimite