Contacta╚Ťi direct echipa noastr─â de asisten╚Ť─â clien╚Ťi

Cum generez un log de support tool dac─â am Bitdefender instalat

Dac─â vre╚Ťi s─â genera╚Ťi un log de support tool atunci când Bitdefender este instalat, nu trebuie decât s─â urma╚Ťi pa╚Öii de mai jos:

1. Accesa╚Ťi Acest PC (This PC) ap─âsând tastele Windows ╚Öi E.

2. Naviga╚Ťi c─âtre loca╚Ťia în care a fost inbstalat Bitdefender (cea standard este C:\ Program Files\ Bitdefender 2017).

3. Deschide╚Ťi fi╚Öierul executabil supporttool.

4. Bifa╚Ťi c─âsu╚Ťa afi╚Öat─â pentru a confirma c─â sunte╚Ťi de acord ca Utilitarul de Suport Tehnic Bitdefender s─â colecteze informa╚Ťii referitoare la produs de pe computerul dumneavoastr─â. Apoi click pe Urm─âtorul.

 

5. În fereastra urm─âtoare, introduce╚Ťi adresa de mail, numele ╚Öi descrierea problemei pe care o întâmpina╚Ťi. Bifa╚Ťi c─âsu╚Ťa din partea inferioar─â pentru a reporduce problema.

 

6. Selecta╚Ťi tipul de problem─â cu care v-a╚Ťi confruntat, permite╚Ťi reproducerea acesteia, iar apoi a╚Ötepta╚Ťi pân─â la finalizarea procesului de acumulare de informa╚Ťii. Când acesta a luat sfâr╚Öit, face╚Ťi click pe Finalizare.

 

7. Va fi creat un fi╚Öier pe desktopul dumneavoastr─â (BDSP_*). Este necesar s─â ne trimite╚Ťi fi╚Öierul respectiv, prin intermediul solicit─ârii pe care a╚Ťi deschis-o, pentru ca angaja╚Ťii Bitdefender s─â poat─â analiza situa╚Ťia.

Nu ai gasit o solu╚Ťie pentru problema ta? Trimite-ne un e-mail si vom r─âspunde la ├«ntrebarea ta ├«n cel mai scurt timp posibil.

Evalueaz─â acest articol:

Trimite