Contactați direct echipa noastră de asistență clienți

Cum functioneaza Autopilotul in Bitdefender 2019

Inițial, funcția Autopilot a fost implementată în produsele Bitdefender pentru utilizatorii care nu au vrut altceva de la soluția lor de securitate decât să fie protejați fără a fi deranjați. Atunci când se află în modul Autopilot, Bitdefender aplică o configurație de securitate optimă și ia toate deciziile legate de securitate în locul utilizatorului.

O dată cu lansarea Bitdefender 2019, modulul Autopilot va fi ACTIV implicit. Mai mult, butonul PORNIT/OPRIT a fost abandonat în favoarea unui sistem bazat pe recomandări, de unde vei primi în mod constant informații bazate pe modul în care interacționați cu sistemul dumneavoastră. Aceste recomandări vor fi utilizate pentru a evidenția diferite funcții de securitate care au fost anterior dezactivate sau necunoscute utilizatorului.

Puteți naviga printre recomandări din interfața principală Bitdefender, fiind incluse link-uri către diferite module, astfel încât să puteți să abordați problemele de securitate cât mai curând posibil. În cazul unor funcții de securitate (cum ar fi Apărare Avansată împotriva Amenințărilor), dezactivarea acestora va modifica automat starea de securitate a dispozitivului dumneavoastră (de exemplu, de la ”Protejat” la ”Cu riscuri”).

Nu ai gasit o soluție pentru problema ta? Trimite-ne un e-mail si vom răspunde la întrebarea ta în cel mai scurt timp posibil.

Evaluează acest articol:

Trimite