Contactați direct echipa noastră de asistență clienți

Cum funcționează protecția în timp real în Bitdefender 2018

Bitdefender oferă protecție continuă, în timp real, împotriva unui număr mare de elemente malware, scanând toate fișierele accesate și e-mail-urile.

Setările implicite pentru protecția în timp real asigură securitatea necesară împotriva amenințărilor cibernetice, având un impact minor asupra performanțelor sistemului. De exemplu, Bitdefender va scana un document atunci când îl accesați, sau un e-mail atunci când acesta este primit.

Odată cu lansarea Bitdefender 2018, setările pentru protecția în timp real pot fi configurate mai ușor, conform necesităților, din modulul Antivirus:

1. Deschideți interfața principală Bitdefender.

2. Accesați fereastra Securitate.

3. Click pe VEZI CARACTERISTICILE.

4. Click pe pictograma Setări din colțul din dreapta-jos al modulului ANTIVIRUS.

5. Selectați AFIȘEAZĂ SETĂRILE AVANSATE. Aici veți găsi următoarele opțiuni:

Scanează doar aplicații

Puteți alege ca Bitdefender să scaneze toate fișierele accesate sau doar aplicațiile.

Scanează directoare comune din rețea

În mod implicit, atât fișierele locale cât și cele distribuite pe rețea sunt scanate. Pentru performanțe mai bune, puteți alege ca locațiile de pe rețea să fie excluse din scanare.

Scanare în arhive

Scanarea în interiorul arhivelor este un proces încet, care necesită o cantitate mare de resurse, motiv pentru care nu este recomandată pentru scanarea în timp real. Dacă decideți să folosiți această opțiune, activați-o, iar apoi setați o dimensiune maximă (în MB) pentru arhivele care ar trebui scanate.

Scanare e-mailuri

Pentru a preveni descărcare de malware pe system, Bitdefender scanează în mod automat e-mailurile trimise și pe cele primite.

Scanare sectoare de boot

Puteți alege ca Bitdefender să scaneze sectoarele de boot din hard-disk.

Scanează doar fișierele noi și pe cele modificate

Scanând doar fișierele noi și pe cele modificate, puteți să îmbunătățiți în mod considerabil performanțele sistemului, fără a face sacrificii importante în ceea ce privește securitatea.

Scanare după keyloggers

Selectați această opțiune pentru a scana după keyloggers.

Scanare preliminară la încărcarea sistemului

Selectați această opțiune pentru a scana sistemul în timpul încărcării, după ce toate serviciile importante au fost pornite.

Acțiuni după finalizare scanării

Alegeți ce se întâmplă după o scanare. Aveți trei opțiuni: Aplică acțiunile optime, Mută fișierele în carantină și Interzice accesul.

Nu ai gasit o soluție pentru problema ta? Trimite-ne un e-mail si vom răspunde la întrebarea ta în cel mai scurt timp posibil.

Evaluează acest articol:

Trimite