Contactați direct echipa noastră de asistență clienți

Cum dezactivezi toate modulele in Bitdefender

În acest articol, îți vom arăta cum să dezactivezi toate modulele în Bitdefender.

NOTĂ: Dacă produsul Bitdefender pe care îl utilizezi nu are toate aceste module, te rugăm să le dezactivezi pe cele prezente în interfață.

• Accesează fereastra Protecție din bara din partea stângă.

1. Apasă pe butonul Setări din modulul ANTIVIRUS.

2. În fereastra Scut, dezactivează opțiunea Protecție Bitdefender.

NOTĂ: Ți se va solicita să confirmi perioada pentru care dorești să dezactivezi protecția. Din meniul derulant selectează Defintiv sau Până la repornirea sistemului, apoi clic pe OK.

3. În fereastra Partiții și dispozitive, apasă pe butonul din dreptul opțiunii Scanarea unităților de rețea mapate și selectează Dezactivat.

4. Întoarce-te la ecranul Funcții de protecție.

5. Apasă pe butonul Setări din modulul ONLINE THREAT PREVENTION. În secțiunea Protecție Web, dezactivează următoarele cinci funcții: Prevenirea atacurilor web, Asistență la căutare, Scanare web criptată, Protecție antifraudă, Protecție antiphishing. În secțiunea Prevenire amenințări rețea, setează butonul în poziția OPRIT.

6. Întoarce-te la ecranul Funcții de Protecție.

7. Dezactivează următoarele funcții:

• FIREWALL

• ADVANCED THREAT DEFENSE

• ANTISPAM

• VULNERABILITĂȚI

• PROTECȚIE FIȘIERE

REMEDIERE RANSOMWARE

• Selectează fereastra Confidențialitate din bara principală din partea stângă.

1. Apasă pe butonul Configurează din modulul CONTROL PARENTAL.

2. Astfel se va deschide o fereastră Bitdefender Central în browserul tău implicit. Autentifică-te dacă se solicită.

3. Identifică profilul asociat dispozitivului tău, clic pe pictograma settings central din cadrul acestuia și selectează Dispozitive. Debifează căsuța de lângă denumirea calculatorului tău, apoi apasă pe SALVEAZĂ.

7. Dezactivează următoarele funcții:

• PROTECȚIE CAMERĂ WEB

• ADMINISTRATOR PAROLE

Revino la interfața principală Bitdefender și selectează fereastra Setări din bara din partea stângă.

• Accesează secțiunea PROFILURI.

1. Deazctivează opțiunea Activează profilurile automat.

2. Derulează în jos până la Optimizare în timp real și DEZACTIVEAZĂ opțiunea.

Nu ai gasit o soluție pentru problema ta? Trimite-ne un e-mail si vom răspunde la întrebarea ta în cel mai scurt timp posibil.

Evaluează acest articol:

Trimite