Contactați direct echipa noastră de asistență clienți

Ce este Bitdefender Advanced Threat Defense

Bitdefender Advanced Threat Defense este o inovativă tehnologie de detecție, care folosește metode euristice avansate pentru a detecta ransomware și alte amenințări în timp real.

Advanced Threat Defense identifică anomalii pe dispozitiv și corelează diverse comportamente suspicioase pentru a îmbunătăți în mod semnificativ detecția, cu un impact aproape inexistent asupra performanței.

 

Fiecare acțiune este notată, iar fiecare proces primește un scor. Dacă scorul total pentru un proces atinge un anumit punct, procesul va fi considerat dăunător și va fi blocat automat.

 

Dacă Autopilotul este închis, utilizatorii vor fi notificați în legătură cu o aplicație blocată prin intermediul unei ferestre de tip pop-up. În caz contrar, aplicația va fi blocată fără furnizarea vreunei notificări. Puteți verifica aplicațiile detectate de Advanced Threat Defense în fereastra Notificări.

NOTĂ: Atunci când un atac ransomware este detectat și blocat, utilizatorii sunt informați chiar dacă Autopilotul este dezactivat.

Advanced Threat Defense se folosește de baza de date Global Protective Network deținută de Bitdefender pentru a bloca cele mai noi elemente ransomware sau exploit-uri.

Nu ai gasit o soluție pentru problema ta? Trimite-ne un e-mail si vom răspunde la întrebarea ta în cel mai scurt timp posibil.

Evaluează acest articol:

Trimite