Contactați direct echipa noastră de asistență clienți

Ce îmbunătățiri include modulul Firewall din Bitdefender 2018

Bitdefender Firewall adaugă un nivel în plus de securitate, blocând potențiale aplicații malițioase care vor să se conecteze la internet. Astfel, informațiile personale ale utilizatorilor sunt protejate de hackeri.

Noul modul Firewall a fost reimaginat, pentru a permite administrarea corespunzătoare a regulilor pentru aplicații. Acestea sunt câteva dintre schimbările implementate:

ACCES APLICAȚIE

Poți vedea ultimee 15 programe (procese) pentru careau fost create reguli firewall, navigând către fereastra Acces aplicație.

1. Accesați fereastra Securitate din interfața principală Bitdefender.

2. Click pe VEZI CARACTERISTICILE.

3. În modulul FIREWALL, click pe Acces aplicație.

4. În fereastra în care vedeți descrierea firewall-ului, click pe OK, AM ÎNȚELES.

NOTĂ: În condiții normale, Bitdefender creează automat o regulă atunci când o aplicație încearcă să acceseze internetul. Puteți, de asemenea, să adăugați sau să editați reguli.

REGULI PENTRU APLICAȚII

În tab-ul REGULI, puteți acum să căutați diversele aplicații pentru care au fost create reguli. De asemenea, puteți filtra aceste reguli în funcție de rețelele cărora li se aplică.

Pentru fiecare regulă, următoarele informații sunt aplicate:

Rețea

Implicit, o regulă este valabilă pentru orice rețea. Însă utilizatorii pot crea unele noi sau le pot edita pe cele existente pentru a filtra accesul la rețea sau la internet al unei aplicații printr-un adaptor (cum ar fi, de exemplu, un adaptor de rețea wireless).

Protocol

Protocolul IP pentru care este valabilă regula. Implicit, regulile se aplică în cazul oricărui port.

Trafic

Selectați direcția traficului căreia i se aplică regula.

Porturi

Protocolul de port pentru care este valabilă regula. Implicit, regulile sunt valabile pentru toate porturile.

IP

IP-ul pentru care este valabilă regula. Implicit, regulile sunt valabile pentru toate IP-urile.

Acces

Alegeți dacă aplicației îi este permis sau blocat accesul la internet și rețea în condițiile specificate.

SETĂRI

Utilizatorii pot acum să activeze și să dezactiveze modurile Decizional și Ascuns din tab-ul Setări

• În Modul Decizional, alertele sunt afișate cu fiecare ocazie cu care o aplicație încearcă să se conecteze la internet. Când modul decizional este activ, Autopilotul și Profilurile sunt dezactivate automat. Modul Decizional poate fi folosit în paralel cu Profilul Mod Baterie.

Modul Ascuns stabilește dacă puteți fi detectați de alte calculatoare. Click pe Modifică setările de vizibilitate pentru a stabili când calculatorul personal poate fi detectat de alte dispozitive și când ar trebui să fie ascuns.

De asemenea, utilizatorii pot alege un comportament standard pentru aplicații, care va permite software-ului Bitdefender să aplice setări automate programelor care nu au reguli definite. Click pe Modificați regulile implicite pentru a stabili dacă setările automate ar trebui aplicate sau nu.

Nu ai gasit o soluție pentru problema ta? Trimite-ne un e-mail si vom răspunde la întrebarea ta în cel mai scurt timp posibil.

Evaluează acest articol:

Trimite