Contactați direct echipa noastră de asistență clienți

Bitdefender VPN: Intrebari frecvente

1. Ce este Bitdefender VPN?

Bitdefender VPN îți securizează activitatea online astfel încât să rămâi protejat atunci când te conectezi la rețele wireless nesecurizate în aeroporturi, mall-uri, cafenele sau hoteluri. În acest fel, pot fi evitate situațiile nefericite cum ar fi furtul de date personale sau tentativele de a face IP-ul tău accesibil de către hackeri. De asemenea, poate fi accesat conținutul restricționat indiferent de țara care practică cenzurarea conținutului online.

2. Când ar trebui să folosesc Bitdefender VPN?

Trebuie să procedezi cu atenție atunci când accesezi, descarci sau încarci conținut pe Internet. Ca să fii sigur că ești protejat atunci când navighezi pe web, îți recomandăm să folosești Bitdefender VPN când:

• când dorești să te conectezi la rețele wireless publice

• dorești să accesezi conținut care în mod normal este restricționat în anumite zone, indiferent dacă ești acasă sau în străinătate

• dorești să-ți păstrezi confidențialitatea datelor personale (nume de utilizator, parole, datele cardului de credit etc.)

• când dorești să-ți ascunzi adresa IP

3. Poate fi instalat Bitdefender VPN be ca aplicație autonomă?

Nu, Bitdefender VPN este inclusă în soluția antivirus Bitdefender.

4. Care este diferența între abonamentul gratuit și cel premium?

Funcția VPN gratuită oferă un trafic zilnic de 200 MB per dispozitiv și te conectează automat la serverul optim, fără a-ți oferi posibilitatea de a-l schimba. Cu VPN Premium obții trafic nelimitat și opțiunea de a te conecta la orice server disponibil.

5. Va comunica Bitdefender adresa mea IP și datele mele personale unor terți?

Nu, cu Bitdefender VPN ai confidențialitate 100%. Nimeni (agenții publicitare, furnizori de servicii internet, companii de asigurări etc.) nu poate avea acces la conexiunile tale online. 

6. Pot avea acces la conținutul restricționat geografic?

Cu VPN Premium ai acces la o rețea extinsă de locații virtuale în întreaga lume.

7. Bitdefender VPN va avea un efect negativ asupra nivelului de încărcare a bateriei dispozitivului meu? 

Bitdefender VPN este conceput să îți protejeze datele personale, să îți ascundă adresa IP în timp ce ești conectat la rețele wireless nesecurizate și la conținutul cu acces restricționat din anumite țări. Pentru a evita consumarea inutilă a bateriei, îți recomandăm să folosești funcția VPN numai atunci când ai nevoie de ea și să te deconectezi atunci când ești offline.

8. VPN este furnizat cu un abonament diferit față de soluția inițială antivirus de la Bitdefender?

Da, pentru a folosi versiunea premium a Bitdefender VPN trebuie să cumperi un abonament suplimentar.
"Bitdefender VPN este un produs pentru toate platformele, disponibil în produsele Bitdefender compatibile cu Windows și Android. După ce ai efectuat upgrade la planul premium, vei putea să folosești abonamentul pe toate produsele, cu condiția să te conectezi cu același cont Bitdefender."

9. Ce se întâmplă dacă abonamentul meu pentru antivirus expiră, dar abonamentul pentru VPN Premium este încă activ?

După ce abonamentul Bitdefender pentru antivirus expiră, dispozitivul tău nu va mai fi protejat împotriva amenințărilor și nu vor mai fi afișate niciun fel de notificări atunci când vizitezi site-uri web periculoase. Funcția VPN Premium va continua să fie disponibilă în produs.

10. De ce este redusă viteza de navigare pe internet atunci când sunt conectat prin Bitdefender VPN?

Bitdefender VPN este conceput să îți ofere o navigare ușoară pe web; totuși, conexiunea ta la internet sau distanța față de serverul la care te conectezi pot cauza o încetinire. În acest caz, dacă nu trebuie neapărat să te conectezi din locația ta la un server îndepărtat (de ex. din SUA sau China), îți recomandăm să permiți Bitdefender VPN să te conecteze automat la cel mai apropriat server, sau să găsești un server mai apropiat de locația ta curentă.

11. Câte dispozitive acoperă abonamentul meu VPN Premium?

Un abonament VPN Premium poate fi folosit pe același număr de dispozitive incluse în abonamentul tău Bitdefender pentru antivirus, indiferent de platformă (Windows sau Android). De exemplu, dacă ai un abonament Bitdefender Total Security care acoperă 10 dispozitive, poți proteja până la zece dispozitive.

Practic, poți utiliza simultan abonamentul VPN Premium pe zece dispozitive. Pentru mai multe informații, ne poți contacta deschizând un tichet pe email.

Nu ai gasit o soluție pentru problema ta? Trimite-ne un e-mail si vom răspunde la întrebarea ta în cel mai scurt timp posibil.

Evaluează acest articol:

Trimite