Contactați direct echipa noastră de asistență clienți

Cum se efectueaza un upgrade la Bitdefender Premium VPN pe Windows

Cu Bitdefender VPN beneficiezi de un trafic zilnic de 200 MB (per dispozitiv) inclus în abonament. Funcția te ajută să îți securizezi conexiunea oricând ai nevoie și te conectează automat la locația optimă a serverului. Pentru a obține trafic nelimitat și acces nerestricționat la conținutul din întreaga lume alegând o locație de server în funcție de preferințe, efectuează upgrade la versiunea Premium.

Poți să efectuezi oricând un upgrade la versiunea Bitdefender Premium VPN apăsând butonul GET UNLIMITED TRAFFIC (OBȚINE TRAFIC NELIMITAT) disponibil din interfața produsului.

NOTĂ: Abonamentul VPN Premium este separat de abonamentul Bitdefender Total Security 2018, ceea ce înseamnă că îl vei putea folosi pe întreaga sa durată de valabilitate, indiferent de starea abonamentului pentru antivirus.

În cazul în care abonamentul VPN Premium expiră, dar există în continuare un abonament activ pentru Bitdefender Total Security 2018, vei fi readus la planul gratuit.

Nu ai gasit o soluție pentru problema ta? Trimite-ne un e-mail si vom răspunde la întrebarea ta în cel mai scurt timp posibil.

Evaluează acest articol:

Trimite